Otevíráme výukové campy Hockey Talent Academy 2019!

S otevřením campů jsme si letos dali trochu na čas, věnovali jsme více času jejich přípravě. 

jpprifil"Začal trénovat před 11 lety a od té doby vybudoval jednu z nejznámějších soukromých hokejových akademií. Začal s videozáznamem domácího tréninku se synem, dnes mají jeho tréninková videa přes dva miliony zhlédnutí. Vydal knihu o bruslení, na které usilovně pracoval sedm let. Do jeho tréninkových programů se jezdí zdokonalovat mimo jiných i nejlepší české volby posledních draftů NHL jako světová #12 draftu NHL 2017 - Martin Nečas, #6 draftu NHL 2015 Pavel Zacha nebo #6 draftu NHL 2018 - Filip Zadina, #16 draftu NHL 2018 - Martin Kaut, dále draftovaní - Matěj Pekař, Jáchym Kondelík, Jakub Lauko a řada dalších profesionálních hráčů. Mluví se o něm jako o jednom z nejlepších dovednostních trenérů." (časopis Pro Hockey 8-9/2017) 


 

Hokej se vyvíjí neuvěřitelným způsobem a to nejen dovednostně. Aby jste  dnes byli úspěšní musíte být otevření, analyzovat, naslouchat a samozřejmě umět reagovat na trendy a vytvořit efektivní tréninkový program. Špičkový tréninkový program dělá rozdílové hráče. Jsem velice rád, že se nám to již 11 let daří, řada hráčů, kteří prošli projektem Hockey Talent Academy podepsala kontrakt v nejlepší hokejové soutěži světa NHL, či nejvyšších evropských soutěžích, jsou v reprezentačních výběrech... Jsem rád, že díky spolupracujícím hráčům dnes máme zpětnou vazbu z nejlepší ligy na světě - NHL, ale i z dalších nejvyšších evropských soutěží či TOP světových juniorských soutěží jako je CHL, USHL, NCAA... to je pro další vývoj Hockey Talent Academy klíčové.

Samozřejmě všechny další světové akce, hokejové úspěchy a hokejové milníky posunují tréninkové systémy vpřed a je jedno zda je to mistrovství světa dospělých, juniorů, nebo "jen" soutěže ALL STARS GAME. Trénink výrazně ovlivňují i úspěchy samotných hráčů třeba překonání hranice 100 kanadských bodů McDavidem nebo snaha dosáhnout magické hranice 50 vstřelených branek v NHL. Všichni trenéři se snaží najít recept na efektivní způsob tréninku který by výrazně formoval hráče a vychovával z nich hráče světové extratřídy.

Přesto, že za dobu 11 leté působnosti máme výrazné úspěchy, netřeba je přeceňovat, jsme si vědomi faktu, že světový hokej jede hodně svižným tempem dopředu a my chceme být projektem, který bude o krok vpřed. Proto se můžete těšit na víkendové campy s cíleným zaměřením podle nejmodernějších světových trendů s řadou novinek. Zařadili jsme i testování, které je dnes dnes nedílnou součástí programu těch nejlepších.Těm, kteří chtějí být opravdu dobří nabízíme pestrý program, věřím, že si z něj vyberete.

Uděláme vše pro Váš progres a Vaši spokojenost

PODPISJP


 
logo HTA video150S otevřením campů jsme si letos dali trochu na čas, věnovali jsme více času jejich přípravě. Jsme rádi, že naši absolventi hrají napříč nejvyššími zámořskými soutěžemi NHL, AHL, OHL, WHL, QMJHL, NCAA, USHL, ale i v nejvyšších evropských soutěžích. Máme tak důležitou zpětnou vazbu a můžete se těšit, že posuneme hranice tréninku zase o kus dále. Kdo si chce rezervovat místo na HTA campu a mít jistotu, musí si pospíšit, počet míst je omezený.
 
Těšíme se na Vás v roce 2019!  
 

 
"KDO JE NEJRYCHLEJŠÍM NEBO NEJLEPŠÍM BRUSLAŘEM NHL?"
 
Má se za to, že hokej je nejrychlejším kolektivním sportem na světě. Takže nejen mnoho odborníků, možná ještě více fanoušků hledá  odpověď na otázku, kdo je nejrychlejším nebo nejlepším bruslařem NHL. Hokejovému bruslení se věnuji několik let, ale jednoznačnou odpověď nemám. Zjistil sem totiž, že při vyřčení slovních spojení „nejrychlejší bruslař, nejlepší bruslař“ má každý asi jiné představy. Odpovědi se hledají prostřednictvím specializovaných testů, srovnávacích analýz či dovednostních soutěží. Říká se, že nejlépe bruslí Finové nebo Švédi, tvrdost v osobních soubojích mají Kanaďané či Američané, šikovné ruce Rusové. Já to tak nevidím. Nemám oblíbenou zemi či tým, ke kterým vzhlížím, nemyslím si, že je dobré kopírovat nějakou cestu, byť vypadá sebelépe. Dívám se na to, jak to dělají ti „nejlepší z nejlepších“, a z toho se snažím ve svých trénincích vycházet. Musite to umět naučit konkrétního hráče a i z tohoto důvodu prezentujeme výhradně naši vlastní práci...
(časopis Pro Hockey 02/2017)
 
 
 

 

NÁJEZD FORSBERGA, FINTA GRANLUNDA A TECHNICKÉ KOUSKY DACJUKA ZMĚNILY POHLED NA VEDENÍ KOTOUČE!

Většina trenérů se shoduje v klíčovém významu bruslení. Jenže… Ono je třeba jít víc do hloubky. Není to tak dlouho, co trenéři používali rčení, že hráč „má ruce, ale chybějí mu nohy“. Z mého pohledu to v drtivé většině platí obráceně. Hráči výborně bruslí, ale dáte jim puk a je „po bruslení“. STICKHANDLING - toto slovo se v hokejovém světě často a běžně používá, do češtiny bychom ho mohli přeložit jako ovládání hokejky nebo manipulace (práce) s ní. Na výraz „stickhandling“ nedám dopustit, neboť jsem ho použil před devíti lety v názvu svého prvního „domácího tréninkového“ videa, zachycujícího malého, tehdy pětiletého chlapce při tréninku „stickhandlingu“. A díky pozitivním ohlasům mu vděčím za to, že dnes trénuji.

(časopis Pro Hockey 03/2017) 

 

ELITE STICHHANDLING & PUCK CONTROL - TELČ / 14. - 16.6.2019


 

STŘELBA A ZAKONČENÍ – DOVEDNOSTI, KTERÉ ROZHODUJÍ!

Pokud se zeptáte milovníků hokeje, co je na něm nejvíce baví, většina odpoví, že góly. Hráči, kteří je střílejí, jsou cenění a slavní. V mnoha případech je počet vstřelených branek i jednou z nejdůležitějších proměnných určujících výši kontraktu konkrétního hráče. Kvůli tomu se snaží trenéři a hráči porozumět zákonitostem zakončení, jednotlivé části analyzují a zaměřují se na ně v tréninku. Všichni chtějí dávat branky! Když někdo branky dává všichni to vidí, málokdo si však dovede představit co je za tím tréninkové píle.

(časopis Pro Hockey 04/2017)

SNIPER & HIGH LEVEL SCORING - TELČ / 21. - 23.6.2019


 

O ÚSPĚCHU ROZHODUJE HLAVA!

Většina odborníků sledujících dění v hokeji se shodne, že nejlepší hokejisté v historii této kolektivní hry byli zvláštní, neboť dokázali být ve hře dva kroky před ostatními. Měli geniální hokejový smysl, což je výrazně oddělovalo od ostatních. Pokud budete hledat v historii nejúspěšnější hráče, zjistíte, že právě tento prvek byl pro všechny nepostradatelný. 

(časopis Pro Hockey 06/2017)

HOCKEY SENSE, GAMES - TELČ / 5. - 7.7.2019


 

SITUACE JEDEN NA JEDNOHO - KLÍČ K ÚSPĚCHU!

Proto, abychom se dokázali propracovat do střelecky výhodných pozic, nestačí pouze dobře manévrovat a přihrávat si, ale je nutné přehrát alespoň jednoho soupeřova hráče (individuálně, nebo kombinací) a vytvořit si v daný okamžik a určité části hřiště početní výhodu, kterou můžeme využít ke vstřelení branky či získání území. Uvolňování hráče s kotoučem je vlastně útočná činnost, kterou se snaží hráč získat výhodnější postavení pro další činnost (přihrávku nebo střelbu). Ti nejlepší hráči dnes dominují v pohybu a dokáží hráče obruslit, perfektně dokáží krýt kotouč, ale i kreativně přejít přes hráče na malém prostoru. Výuka je samozřejmě úzce spjata s bruslením a vedením kotouče. Zrychlení, zpomalení, změna bruslařského rytmu, změny směru - to jsou prvky které určují prosazení se v dnešním hokejovém pojetí, zvláště pak v situacích jeden na jednoho. Je důležité umět hru zrychlit, ale naopak i zpomalit.

ONE vs. ONE SUPER SKILLS - TELČ / 12. - 14.7.2019


 

TESTOVÁNÍ - DNES NEDÍLNÁ SOUČÁST DRAFTŮ, VÝBĚRŮ, ODHALÍ VAŠE MOŽNOSTI! 

Vždycky jsme se snažili být o krok vpřed a každý rok jsme pravidelně testovali hráče, před deseti lety tento prvek u většiny trenérů vyvolával úsměv... Když se podíváte na absolventy výuk najdete zajímavá jména -  někteří  uspěli na DRAFTU NHL, někteří již nastoupili v nejvyšších domácích soutěžích , desitky jich hrají v druhé nejvyšší soutěži, další hráči jsou součástí nejvyšších juniorských lig ve Finsku, Švédsku, Slovensku, ale i zámořské CHL, USHL, NCAA... Testování bylo vždy součástí programu HTA a je samozřejmě i součástí těch nejlepších programů na světě - NHL, AHL CHL, USHL... Z historie testování v HTA je patrné, že hráči, kteří v nich uspěli dnes hrají vrcholový hokej a právě z toho důvodu jsme se ho rozhodli zařadit do programu.

(časopis Pro Hockey 05/2017)

ALL STARS TEST - TELČ / 26. - 28.7.2019


 

jpprifil

Projekt Hockey Talent Academy založil v roce 2006 trenér Jaromír Pytlík (*15. března 1973), který se specializuje na výuku hokejových dovedností. K tréninku používá nejen nejnovější technologické metody a trendy, ale také zkoumá pohybové návyky hráčů různých kategorií, které následně cíleným tréninkovým programem zdokonaluje. Jeho tréninkovým programem prošli profesionální hokejisté nejvyšších evropských soutěží, včetně hráčů se zkušenostmi ze zámořské NHL, specializuje se však zejména na mladé talentované hráče s potenciálem. Hockey Talent Academy nabízí specializovaný tréninkový program zaměřený na rozvoj hráče bez ohledu na klubovou příslušnost od pěti do 14 let věku. Vytváří jim co nejoptimálnější podmínky pro další rozvoj, organizuje pro ně výuky zaměřené na všechny hokejové dovednosti, vícedenní tréninkové kempy, utkání či turnaje. Projekt se zabývá i testováním s návrhem individuálního plánu z hlediska jednotlivých dovedností, kondice, taktiky, ale i celkového rozvoje osobnosti hráče. Za deset let prošlo HTA v Česku, v Itálii, v Německu, v Polsku, na Slovensku a ve Slovinsku před sedm tisíc hráčů a hráček. Na trénincích se podílí odborní a studovaní trenéři, ale také bývalí špičkoví hokejisté, mnozí prošli zámořskou NHL či evropskými soutěžemi.

Číst 5552 krát

Kontakty

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Česká republika

Mobil: +420 702 131 647 - informace

Mobil: +420 775 559 055 - sportovní trénink