Vytisknout tuto stránku

Týden TRYOUTů do nejmladších akademií začíná!

čtvrtek, 21 březen 2019

AKADEMIE ICE DRAGONS TELČ - U12

dres dragonsV této sezóně zahájila svou činnost nejmladší akademie U12 která vstoupila do soutěží řízených ČSLH. Ač to byl pilotní projekt, hned ve své úvodní sezóně si tento mladý tým vedl impozantně, dostal název ICE DRAGONS a stylově zvolil do loga pohádkového draka symbolizující "pohádkové" město Telč. Tým tvořilo pouze dvanáct hráčů a na vyjímku svazu v něm dokonce startovalo 5 mladších hráčů ročníku 2009. Tým vyhrál s náskokem mladší žáky skupinu D s neuvěřitelným skóre za 24 utkání 527:65. Nad rámec soutěží tým sehrál řadu přátelských utkání s týmy žákovské ligy nebo výběrem Slovinska. Projekt je provázán se studijním programem, škola je hned vedle zimního stadionu, hráči absolvují 6 tréninkových jednotek v týdnu na ledě, dvě tréninkové jednotky na ledě jsou v rámci vyučování, víkendová utkání, samozřejmostí je rozvoj pohybových schopností mimo led. 

trening na lede

"Výsledky bych nepřeceňoval, jde nám především o kvalitní tréninkový proces, jedná se o mladší žáky, hráli jsme skupinu D, je to jen začátek... Uvidíme jak budeme pokračovat, kvalitní tréninkový program máme, nyní je správný čas získat kvalitnější soutěž." uvedl k zahajovací sezóně Jaromír Pytlík trenér týmu který jej vedl s bývalým extraligovým útočníkem Vsetína Markem Dubcem.

AKADEMIE ICE DRAGONS TELČ - U14

jpidI díky snaze se dostat do lepší soutěže otevírá akademie své brány pro ročníky 2005-2006 a kategorii U14 starší žáci která by měla startovat v nadcházející sezóně pod hlavičkou ICE DRAGONS v soutěžích řízených ČSLH. Právě proto se projekt rozhodl v následujícím týdnu 25.-29.3.2019 udělat TRYOUTY které budou v pondělí (25), úterý (26), čtvrtek (28) a pátek (29) vždy od 16:30. 

"Základ týmu máme s některými hráči jsme již předběžně domluveni, oba týmy potřebujeme ještě vhodně doplnit. Přijet si zatrénovat a seznámit se s chodem akademie může prakticky kdokoli z ročníku 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 " uvedl Lukáš Hanzák manažer projektu 

Důvod proč se projekt rozšiřuje o kategorii starších žáků, uvedl Jaromír Pytlík "Změnili se podmínky soutěží ELD a ELJ, navázali jsme spolupráci s Duklou Jihlava, jsem rád, že máme bohatou zkušenost se staršími hráči, praxe ukazuje, že správné návyky musí hráči získávat v žákovském věku, pak je již pozdě. Věřím, že hráči se správným základem budou mít ještě větší šanci se uplatnit ve vrcholovém hokeji."

Na trénink nemusíte být přihlášen, stačí přijet a pro nové zájemce je ZDARMA.

Číst 4981 krát