Print this page

Byl spuštěn projekt Hockey Talent Center Telč!

Montag, 19 Oktober 2015
 

Pohádka začala silnou myšlenkou, skvělým přístupem města, investora, místního klubu a zejména Vašim zájmem, proto jsme vytvořili projekt Hockey Talent Center Telč. Silný příběh s originální nabídkou a propracovanou náplní, dává velkou šanci všem od nejmenších až po profesionály. Největší radost z provázaného programu (ubytování - strava - škola - OFF-ICE trénink - ON-ICE trénink - hra), budou mít zejména hráči kategorie dorostu (r.n 2001, 2002, ale i 2003, které budeme pečlivě s předstihem připravovat na přechod do kategorie dorostu). Právě těchto třech ročníků se týká program již příští sezónu 2016/2017!

Pokud někdo hledá cesty, kudy ještě nikdo nešel, může to chvílemi vypadat jako by bloudil...

Opak je však pravdou, pokud neztratí z dohledu svůj cíl!

Akademie vedená trenérem Jaromírem Pytlíkem poskytne nejtalentovanějším hráčům nejen špičkové podmínky nejen v hokejovém růstu, ale i ve studiu, ubytování či stravování. Hráči se budou účastnit nejvyšších soutěží ELMD, ELSD, pro mladší adepty je připravena i spolupráce s týmy hrající LMD. Cílem projektu je soustředit talentované hráče a provést je přes kritické období, který tento věk přináší a dobře je připravit na vstup do vrcholového hokeje. Jsme si jisti, že je v České republice spousta dobrých hráčů napříč všemi kategoriemi, avšak chybí jim špičkové podmínky a konkurenční prostředí, aby mohli ukázat své opravdové možnosti! Na chodu akademie se podílí řada špičkových odborníků v oblasti dovednostní výuky, kondiční přípravy, videorozborů, fyzioterapie či lékařství. Samostatnou kapitolou je pak část pro jazykové vzdělávání, či základy psychologie sportu a mentální koučink.

Zahájení fungování nového zimního stadionu je naplánováno na konec roku 2015. Plocha, kterou budou mít hráči k dispozici je kanadských rozměrů. I na MS 2015 bylo u hráčů z NHL patrné, že časoprostorový tlak z malého hřiště jejich hře na větší ploše prospěl. Hráči se budou připravovat na moderní trend a nutí je neustále pracovat v rychlosti na malém prostoru.

Součástí zimního stadionu jsou prostorné šatny, posilovna, místnost pro videorozbory a další potřebné věci pro kvalitní přípravu. Hráči budou mít možnost využít v rámci regeneračního programu, hydro-masáže, saunu a další regenerační procedury. Přímo v hale bude obchod se sportovním vybavením, nová moderní bruska s kopírováním profilů a restaurace, která bude sloužit jak hráčům, tak i návštěvníkům zimního stadionu. V rámci stravovacího programu nabídne projekt hráčům zdravou a pestrou sportovní stravu dle výživového specialisty. 

Tento projekt je podporován společností, která je oficiálním agentem pro NHL!

Více na www.htctelc.com