Print this page

Rezervace HTA campů 2023 otevřena!

Samstag, 23 Juli 2022

Nedostali jste se letos na Vámi vybrané zaměření, protože, než jste camp objednali, byl vyprodaný? Nyní máte šanci si mezi prvními zajistit místo na campech pro příští rok! Ode dneška otevíráme možnost rezervovat si svá místa a s jistotou tak nechybět na vybraných termínech. Objednat se na jednotlivé výuky můžete na tomto odkaze (https://prihlaska.hockeytalent.cz/). Pokud při Vaší rezervaci nastane jakýkoliv problém, rádi s ní pomůžou naši operátoři na webových stránkách v rámci HTA Podpory, tedy chatu, kde můžete v jakýkoliv čas zjišťovat potřebné informace o veškerých aktivitách a událostech kolem naší akademie. V Telči bude i v příštím roce připraven špičkový dovednostní trenérský tým se zkušenostmi z nejvyšších světových soutěží a můžete se těšit také na spoustu novinek, které uvidíte pouze u nás v Telči.

Současně s campy 2023 otevíráme také rezervaci do podzimnich, zimních a jarních jednodenních výuk, na které se lze přihlásit přes stejný odkaz.

Našimi dovednostními programy v minulosti prošli dnes profesionální hráči nejvyšších soutěží jako například Martin Nečas (Carolina Hurricanes, NHL), Pavel Zacha (Boston Bruins, NHL), Filip Zadina (Detroit Red Wings, NHL), Radim Zohorna (Pittsburgh Penguins, NHL), Jaromír Pytlík (draftován New Jersey Devils, NHL), Benjamin Baumgartner (draftován New Jersey Devils, NHL), Martin Haš (draftován Washington Capitals, NHL), Lukas Svejkovsky (draftován Pittsburgh Penguins, NHL), Marco Kasper (draftován Detroit Red Wings, NHL), ale i hráči z Evropy Hynek Zohorna (IK Oskarshamn,SHL) , Libor Šulák (Admiral Vladivostok, KHL), Tomáš Zohorna (HC Dynamo Pardubice, TELH), Adam Kubík (Rytíři Kladno, TELH), Matyáš Filip (Rytíři Kladno, TELH) či hokejistka Denisa Křížová a mnoho dalších… Tváří projektu Hockey Talent Academy není nikdo jiný než právě Martin Nečas. Dvanáctka Draftu NHL 2017 strávila v našich výukových programech více než 1000 hodin a v intenzivním kontaktu s akademií zůstává dodnes, kdy se mezi sezónami v zámoří připravuje i v Telči. Více jak čtrnáctiletá spolupráce vynesla Martinovi nejvyšší vyvinutou rychlost mezi všemi bruslaři kanadsko-americké NHL v sezóně 2021/2022!

Děkujeme, že svou důvěru vkládáte právě v nás, a v roce 2023 odvedeme opět špičkovou práci, která Vás posune výrazně vpřed!

autor: Tomáš Kobera