Print this page

WTT 2023 V TELEVIZI A FX CARDS – NOVINKY LETOŠNÍHO ROČNÍKU!

Sonntag, 9 April 2023

Letošní ročník mládežnického hokejového turnaje World Talent Tournament 2023 s sebou přináší spoustu exkluzivních novinek, které ve spojení s 96 startujícími týmy udělají z WTT nejen jeden z největších, ale jednoznačně nejatraktivnějších turnajů!

 CZECH ICE HOCKEY TV

komentatorskeObrovskou novinkou turnaje je navázaná spolupráce se streamovací službou Czech Ice Hockey TV, která bude ve svém programu vysílat všechna utkání turnaje. Souboje o medaile pak budou ve všech kategoriích doplněny o LIVE komentář, kterému budou předcházet například rozhovory s hlavními trenéry jednotlivých týmů. Během turnaje se pak můžou fanoušci těšit na živé vstupy a rozhovory s exkluzivními hosty, kteří se na turnaji objeví či na rozbor jednotlivých zápasů. S vysíláním celého turnaje je spojena rovněž návaznost na firmu eSports.cz, která pro všechna turnajová utkání zajistí hokejové zápisy, dle kterých pak bude možné sledovat LIVE výsledky na stránce Onlajny.com, kde je pro turnaj WTT 2023 vytvořena samostatná kategorie! Možnost sledovat přímé přenosy z turnaje Vám nabízíme v několika různých variantách, můžete si zakoupit přístup k pouze jednomu Vámi vybranému utkání, ke všem utkáním jedné vybrané kategorie nebo ke kompletnímu programu celého turnaje. Pro zakoupení předplatného je nutné si na webu www.czechicehockey.tv vytvořit účet a následně si můžete vybrat variantu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Vytvoření uživatelského účtu je zdarma. 

PŘEDPLATNÉ turnaje WORLD TALENT TOURNAMENT 2023 na www.czechicehockey.tv

cena streamu jednoho utkání - 119 Kč

cena streamu jedné kompletní kategorie - 399 / 499 Kč

cena streamu celého kompletního programu turnaje - 999 Kč 

Vámi vybrané předplatné si zakupte na webu www.czechicehockey.tv

 

FX CARDS

Projekt Hockey Talent Academy přinese v rámci svého turnaje World Talent Tournament 2023 jedinečnou možnost vlastních hokejových karet - FX CARDS! Během turnaje bude mít každý hráč příležitost si nechat zhotovit počet karet dle nabízených balíčků. Tento originální produkt výborně poslouží jako dárek či památka na jeden z největších evropských turnajů roku 2023! Pořadatelé turnaje WTT 2023 zajistili tuto možnost pro všechny hráče turnaje díky spolupráci s předním českým sportovním fotografem, jenž se proslavil mimo jiné také fotkami ze zámořské NHL. Fakt, že fotografie bude přímo v Telči po dobu turnaje připravovat právě Petr Frýba, stvrzuje exkluzivitu této nabídky a přesvědčení, že kartičky budou opravdu jedinečné. WWW2

*karta s MN #88  je pouze ilustrativní