Print this page

17.7.2014 v 10:00 začala vysílat HTA CHANNEL!

Friday, 20 June 2014

Již dlouhou dobu připravujeme spuštění kanálu HTA CHANNEL, pod kterým budeme vysílat hned několik zajímavých hokejových pořadů. Do tohoto projektu jsme investovali spoustu času i finančních prostředků za účelem Vás informovat a ještě více obohatit naši spolupráci s Vámi. Naleznete zde řadu zajímavých novinek z oblasti efektivního tréninku, rozhovorů s hokejovými osobnostmi, reportáží z akcí Hockey Talent Academy, představení talentovaných hráčů až po řadu soutěží, kde budete moci získat krásné ceny! Budeme velice rádi za jakýkoli námět pro naše vysílání. Pořady v rámci HTA CHANNEL budou připravovány pro každý měsíc a budete je moci shlédnout na stránkách  

www.htavideo.com

V premiérovém vysílání najdete:

- proběhlé dovednostní campy KRAVAŘE, Č.BUDĚJOVICE, LETŇANY) 

- rozhovory s manažery HTA EUROPE Rokem Pajičem a Stanislavem Jasečkem

- rozhovor s nejrychlejším bruslařem KHL a kapitánem Slovanu Bratislava Milanem Bartovičem 

Dozvíte se i řadu novinek, které zveřejníme v tomto vysílání a určitě Vás překvapí!

Budeme rádi, když budete spolupracovat a přispívat náměty na reportáže. Pokud chcete položit jakoukoli otázku, zašlete svůj příspěvek na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a do předmětu dejte HTA CHANNEL.

HTA TALK SHOW

videoknihovnaNovinku, kterou již delší dobu připravujeme ocení nejen kluby, trenéři, ale i rodiče či samotní hráči. Jedná se o velice obsáhlou VIDEO - KNIHOVNU, kde naleznete řadu efektivních videoukázek cvičení s podrobným popisem a komentářem trenérů pro funkční trénink ledního hokeje. Jednotlivá cvičení jsou pečlivě vybrána a natáčena v rámci individuálních výuk tak, aby jste získali podrobný návod jak se v konkrétní dovednosti zlepšit! Cvičení jsou přehledně rozřazena do jednotlivých kategorií a podsekcí, kde si každý najde téma, které ho podrobně zajímá.

Tato sekce bude spuštěna v průběhu srpna!