Nezapomenutelná hokejová oslava v Telči s Martinem Nečasem a Denisou Křížovou

Ledová plocha se zahalila  do tmy, ve středovém kruhu vzniklo provizorní osvícené studio, kouzelná atmosféra, která hostila tuto mimořádnou hokejovou událost. Do Telče přijel mistr světa Martin Nečas a vítězka PWHL Denisa Křížová. Tento hodinový program s následnou autogramiádou byl plný emotivních momentů, nádherných vizuálních efektů, vzpomínkových videí a poutavých rozhovorů, které přilákaly do hokejové haly obrovský dav fanoušků. Do haly v Telči se vměstnalo přes tisíc fanoušků. Po hodinovém programu následovala autogramiáda.

STUDIO

Zajímavé rozhovory

15.06.2024 se uskutečnila akce na kterou jen tak nikdo nezapomene. Martin Nečas jeden z nejúspěšnějších českých hráčů současnosti a Denisa Křížová historicky první česká vítězka profesionální ženské soutěže čelili někdy i dotěrným otázkám hlavního trenéra Hockey Talent Academy Jaromíra Pytlíka, který je rozhodně nešetřil. Diváci se mohli dozvědět nové informace "o Martinovi z jeho působení v projektu Hockey Talent Academy", které málokdo ví. Jaromír Pytlík který celou akci moderoval si je nechal právě pro tuto příležitost. Většina z nich byla úsměvných, například - Jak zablokoval výtah v rakouském Zell am See?, Jak se vyrovnal na jednom z turnajů s tvrdou reakcí otce?  A nebo příběh z Finska o stravě a tělesném růstu? Na Denisu pak prozradil, školní záležitosti, nebo, že štípe na chatě dříví či dokonce, že umí jezdit s bagrem. Otázky byly neobvyklé, ale byly doplněny vtipnými příběhy a tak se Martin nad většinou upřímně zasmál. Zjevně se bavila i Denisa. 

smich

Velmi emotivní bylo video z dob, kdy Martin Nečas působil jako malý v akademii a záběry z turnajů v rakouském Zell am See nebo finále na LIONS cupu ve Finsku proti Karpat Oulu. Celkem Martin odtrénoval v programu akademie na dovednostech 1186 hodin. 

Velké finále: autogramiáda a ukázka trofeje

nečas křížováKdyž se ceremoniál chýlil ke konci, Martin Nečas překvapil diváky tím, že přivezl pohár pro mistry světa, symbol jeho nedávného triumfu na světové scéně. Hrdě vystavil na autogramiádě pohár vedle sebe a dokonce ho ukázal i na telčském náměstí, kde se shromáždily davy nadšených fanoušků, aby se na něj podívali zblízka a zachytili daný okamžik. Odpoledne vyvrcholilo autogramiádou obou hokejových hvězd. Fanoušci všech věkových kategorií se nedočkavě seřadili do fronty, drželi specialní kartičky, které dostali od organizátorů zadarmo, všichni doufali, že získají podpis a možná i fotku se svými idoly. 

Slavnostní odpoledne zanechalo nesmazatelnou stopu ve všech zúčastněných a připomněl nám všem, jakou má sport sílu spojovat lidi a inspirovat i budoucí generace. Když světla pohasla a dav se pomalu rozcházel, vzduchem se linuly ozvěny jásotu, smíchu a upřímných rozhovorů, které dávaly najevo, že na tuto událost bude Telč ještě dlouho vzpomínat. Martin Nečas a Denisa Křížová byli skvělími hosty a chceme jim poděkovat, že přijali naše pozvání v tak nabitém programu. Všem, kteří se na této akci podíleli patří veliké DÍKY.

nečas komentAUTOGRAMIADA 

autor: Valerie Hlinovská, Jaromír Pytlík ml., fota: Petr Frýba

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining