SHL -SPEED HOCKEY LEAGUE!

Friday, 8 August 2014

Unikátní projekt utkání SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE

Myšlenka vzniku pravidelných a velmi kvalitních utkání v rámci SHL vznikla jako důsledek poptávky.

Jedná se o vysoce kvalitní utkání pro hráče narozené v roce 1997 -2008. Utkání se hrají, jak na malé hřiště SHL MINI GAME, tak na velké hřiště SHL REGULAR GAME. Týmy jsou vedeny vybranými trenéry Hockey Talent Academy, utkání rozhodují rozhodčí, utkání mají díky rodičům dobrou diváckou kulisu. V průběhu 60 minutového utkání hrubého času si hráč či hráčka zahraje jak v útoku, tak v obraně, s různými spoluhráči, s různými protihráči, pod různými trenéry. Cílem tohoto unikátního projektu by mělo být "rozbití zajetých kolejí", chceme vytvořit opravdu rozvíjíjející prostředí pro každého jedince, tak aby mohl uplatnit dovednosti, které se v Hockey Talent Academy naučil. Děkujeme, že nám všichni v tomto snažení pomohli a vznikl zcela unikátní mládežnický projekt, který posunuje všechny hráče výrazně vpřed. V utkání jsou vyhlášeny tři hvězdy utkání. K utkání se může přihlásit každý, kdo splňuje vypsané věkové podmínky. Z hráčů hrajících SHL budou vybíráni hráči do výběrů Hockey Talent Academy! 

Vzhledem k velkému zájmu o utkání SPEED HOCKEY LEAGUE jsme vytvořily pravidla podle kterých budou hráči zařazováni do jednotlivých utkání. V případě, že bude velký počet účastníků výuky budeme se snažit, aby si každý zájemce o utkání zahrál alespoň jeden zápas. Naší snahou je předejít tomu, aby někteří hráči hráli dvě utkání a někteří žádné. 

Při zařazování hráčů do SHL postupujeme takto:

Do SHL REGULAR GAME zařazujeme hráče dle data přihlášení, ale prvním kritériem je věk. V roce 2014 se utkání na velké hřiště mohou přednostně zúčastnit hráči ročníku narození 1997 - 2004. V případě, že zápas nebude plně obsazený, budeme do utkání zařazovat i mladší hráče, kteří budou přihlášení. 

Do SHL MINI GAME zařazujeme hráče dle data přihlášení, ale prvním kritériem je věk. V roce 2014 se utkání na malé hřiště mohou přednostně zúčastnit hráči ročníku narození 2008 - 2003. V případě, že zápas nebude plně obsazený, budeme do utkání zařazovat i starší hráče, kteří budou přihlášení.

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training