HTA BODY CONTACT - CHECKING 17.11.2013!

Montag, 18 November 2013 by

V neděli pokračoval výukový program Hockey Talent Academy zajímavou výukou zaměřenou na obranné dovednosti. Jsme rádi, že si většina hráčů uvědomuje důležitost obranných dovedností a proto byla výuka téměř plně obsazena (90 hráčů). Obranné dovednosti jsou stejně tak důležité, jako ofenzivní činnosti. V programu HTA probíhá proces učení útočným a obranným dovednostem vždy souběžně. Nejen učení obranných dovedností s cílem oddělit soupeře od kotouče a získat ho, ale i zvládnutí dovedností, s cílem vyhnout se kontaktu a chránit sebe a kotouč, k nim patří. Zdokonalování obranných dovedností v celé její škále je ve výukovém programu HTA velmi efektivní, pokud hráči pravidelně hrají utkání a trénují na různých postech (pravidlo SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE), a to jak na postech obránců, tak i útočníků. Praxe potvrzuje, že jedině tento přístup praktikovaný nejméně do 12 let umožňuje hráčům zdokonalovat se ve všech obranných dovednostech tak, jak to vyžaduje současná hra.

V první hodině byl na programu zcela nový "HTA ZONE TRAINING", který ve všech herních cvičeních plně respektuje specifika hry v jednotlivých částech hřiště a učí hráče správným návykům pro samotnou hru. Již v SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE bylo vidět jak si hráči osvojili prvky z první hodiny zejména při forčekinku, bekčekingu, ale hlavně v osobních soubojích. K vidění bylo spoustu krásných kombinačních akcí, hra měla spád ... Právě utkání SHL je prvkem, který dává výukám Hockey Talent Academy výraznou přidanou hodnotu, kterou díky velmi vysokému počtu účastníků exkluzivně nabízíme... Pokračoval i program TOP 5, kde dostala díky vytíženosti hráčů v soutěžích mladšího dorostu řada nových hráčů, kteří zejména při SHL zaujali! V závěrečné výukové hodině si hráči vyzkoušeli hned několik herních situací s obrannými dovednostními prvky, které zcela jistě obohatí hru všech účastníků výuky.

kotrlatopTrenérský tým Hockey Talent Academy opět značně posílil, když představil nového trenéra s bohatými extraligovými zkušenostmi (651 utkání v extralize, reprezentace ČR, 2x Mistrovství světa) Jindřicha Kotrlu. Jindra bude i velkým přínosem pro individuální výuku, kde bude pravidelně předávat své zkušenosti studentům Hockey Talent Academy. Zařadil se tak do již rozsáhlé skupiny trenérů z profesionálními zkušenostmi na kterých projekt Hockey Talent Academy staví !

Další výukou, kdy budete moci vyzkoušet kvalitu projektu Hockey Talent Academy je 22.12.2013 na ZS v Pelhřimově, kdy představíme zcela novou náplň přeložené výuky FORWARD - DEFENSE. Všichni hráči, kteří byli přihlášeni, přednostně zařadíme a doplníme nově přihlášenými hráči.

Blíží se Vánoce a i my máme pro všechny malý dárek, zítra dopoledne 10:00 spustíme zcela nový moderní web do kterého jsme investovali spoustu práce a nemalé prostředky, bude obsáhlejší se spoustou novinek... HTA je projekt, který hledí vpřed, udává směr a věří v budoucnost hráčů, kteří projektem prošli a dnes jsou lídry svých týmů, výběrů či mládežnických reprezentací... Právě jim bude věnována nemalá část nového webu.

Máte se na co těšit, doufáme, že se Vám nová prezentace bude líbit

PODPISJP

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining