Last camp - 2.3.ONE vs. ONE Pelhřimov

Montag, 3 März 2014 by

novakkDne 2.3.2014 proběhla na ZS v Pelhřimově výuka ONE vs. ONE SUPER SKILLS, které měla výborné obsazení. Celkem ve dvou kurzech se na ledě prohánělo kolem 70 hráčů! Ještě před začátkem výuky probíhala na ledové ploše individuální výuka Hockey Talent Academy a proto jste se mohli blíže seznámit s naší nejefektivnější výukou. Na daném stanovišti učí hráče novým dovednostem vždy jeden trenér specialista. Cvičení se odvíjeli od potřeb konkrétního hráče a zaměřeny byly na hlavní aspekty moderního hokeje. V individuálním tréninku jsou pečlivě vybírány a zařazovány nové cvičení, které přispějí k Vašemu hokejovému růstu.

 

1na1Výuka mladšího kurzu byla zaměřena na individuální dovednosti hráčů prosadit se proti soupeři. Hráči se věnovali nácviku různých způsobů překonání soupeře, ať už kličkou, prohozením, stáhnutím kotouče, nebo protizvratnou kličkou. Kvalitu tréninkové jednotky umocňovali brankáři, kterých se na první hodinu sešlo hned pět. U staršího kurzu jsme hned první hodinu přešli do rovnovážných cvičení a hře 1 na 1 na malém prostoru, které v dnešním moderním hokeji rozhodují. Celkem na 6 různých stanovištích a v 6 různých cvičeních bylo vidět velké úsilí hráčů, kteří si nedarovali ani kousek ledu zadarmo. Ve druhé hodině mladšího kurzu jsme již přešli na situace 1 na 1 na malém prostoru, kde si i ty nejmenší vyzkoušeli tyto situace zvládnout v šesti různých cvičení. Nasazení a zarputilost nebylo o nic menší než u starších hráčů.
Druhý kurz si ve druhé
hodině vyzkoušel situace 1 na 1 v herních cvičeních, které vycházejí přímo ze zápasových situací. Hráči byli v průběhu celé výuky pod dohledem kvalitních trenérů HTA, kteří jsou stále aktivními ligovými hokejisty. 

SHL250Velmi oblíbená SPEED HOCKEY LEAGUE měla opět plné obsazení a k vidění byla celá řada výborných individuálních výkonů. Velkou výhodou byl dostatečný počet brankářů všech věkových kategorií, takže si hráči přišli zcela jistě na své. Hra na velké hřiště opět měla svoji kvalitu. Během 60 minutového utkání si hráči vyzkoušeli hru na různých postech s různými spoluhráči proti kvalitním brankářům.

 

 

 

WTT300V měsíci dubnu nás všechny čeká bohatý program - v termínu od 2. do 15.4 SE uskuteční WORLD TALENT MEETING 2014 v jehož rámci se můžete zúčastnit cíleně zaměřených dovednostních výuk, individuální výuky, nebo se kvalitně připravit na turnaj talentů WTT - WORLD TALENT TOURNAMENT 2014. Pokud se chcete přihlásit do WTT DRAFTU, který proběhne 23.3 na stránkách www.hockeytalent.cz , máte nejvyšší čas. K dnešnímu dni je do DRAFTU v jednotlivých kategoriích přihlášeno přes 300 hráčů nejen z České republiky a Slovenska, ale i Švýcarska, Rakouska, Slovinska, Německa, Polska, Rumunska, Maďarska, Litvy, Dánska, Ruska či USA. Draft proběhne ON-LINE na internetu.

Po WORLD TALENT MEETING 2014 se zúčastní vybranní hráči týmů 2002/03, 2000/01 a 1998/99 tradičního světového turnaje v rakouském Zell am See. Máte se na co těšit ...

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining