Kravaře jsme si užili, o víkendu pokračujeme v Letňanech!

Sonntag, 14 Juni 2015 by

O víkendu 12.-14.6.2015 zavítal projekt Hockey Talent Academy do Kravař, kde byla na programu výuka THE BEST TECHNIQUE SKATING. Vůbec poprvé v historii byly otevřeny 4 kursy a výuky se zúčastnilo 140 hráčů z různých koutů Evropy. Vedle tradičních zemí mělo tentokráte hojné zastoupení Polsko a Maďarsko. I přes velmi náročný program dávalo krásné prostředí Buly arény hned několik možností nejen hráčům, ale i rodičům si víkend s hokejem patřičně užít. 

topsku

V náročném programu se střídalo nejen zaměření výuky, ale i intenzita a organizační forma tréninků, což spolu s utkáními SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE dodávalo programu atraktivitu a pestrost. Náplní výuky byla zejména technika bruslení, která byla efektivně předávána ve vztahu k rovnováze, stabilitě, akceleraci, změně bruslařského rytmu s cílem dosáhnout transferu a efektivního pohybu ve hře. Díky nádhernému počasí se vydařila i OFF-ICE, kterou vedl kondiční trenér úřadujícího mistra seniorského týmu Litvínova - Ondřej Ježek. O výuku THE BEST TECHNIQUE se pečlivě staral vybraný desetičlenný trenérský tým pod vedením Jaromíra Pytlíka. 

skripcak

draft NHL 800Světlo světa spatřil v Kravařích i první PROSPECTS camp, který bude má velmi zajímavé pokračování a to velmi dobře obsazenými campy v Letňanech a Českých Budějovicích, kde je v kategorii U16, U17, U18 přihlášeno již přes 30 hráčů, kteří nastupují v mládežnických reprezentačních výběrech a hrají i v zahraničních klubech Švédsko, Finsko! Obě tyto akce jsou spolupořádány s agenturou, která je přímým agentem pro NHL. Věříme, že právě tento program na české hokejové scéně chybí a hodně si od něj slibujeme. 

team

O tomto víkendu pokračujeme dovednostním campem ELITE STICKHANDLING 19-21.6.2015 v pražských Letňanech, který je zaměřený na vedení kotouče, samozřejmě propojené s dalšími dovednostmi zejména bruslením. Pro tento camp využijeme vedle stálých trenérů i hráče se špičkovými dovednostmi, kteří mají bohaté zkušenosti z nejvyšších evropských soutěží. V e-rezervaci jsou pro tento camp k dispozici poslední 4 místa...

Máte se na co těšit! Se všemi se těšíme na viděnou na modré...

letnany

V případě potřeby se informovat volejte 734 200 909

Na závěr máme pro všechny účastníky v historii zatím největšího campu (140 hráčů) Hockey Talent Academy v Kravařích malý dárek . Slíbené fotografie najdete na našem faccebooku

https://www.facebook.com/pages/Hockey-Talent-Academy/401524676568620?ref=hl

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining