Hlavní dovednostní campy HTA 2015 se rychle plní!

Donnerstag, 18 Dezember 2014

youtube-logo

Standartně začínáme článek ke konci roku následujícím odstavcem a díky Vašemu zájmu tomu  letos nebude jinak, pouze poopravíme statistické údaje. 

Když jsme 12.12.2007 nahráli první tréninkové video na YouTube, vůbec jsme netušili kam dokráčí Hockey Talent Academy na konci roku 2014. Od roku 2007 prošlo HTA přes tři a půl tisíce hráčů, uspořádali jsme na stovky výuk, desítky turnajů a sledovanost videí HTA dosáhla k dnešnímu dni neuvěřitelných 1 839 403 pohledů (kanál YouTube + HTAvideo). Na výukách se podíleli desítky trenérů, najezdili a nalétali jsme stovky kilometrů, naše týmy i jednotlivci si připsaly nespočet úspěchů na turnajích i v mateřských klubech a známka Hockey Talent Academy dosáhla diky přispění Vás všech vysokého lesku. Z malého miminka vyrostla krásná a vyzrálá slečna, která se stala první nepsanou královnou akademií. Jen a jen díky tomu, že naše výuky přinesly výsledek…

Hráči malinko povyrostli a dnes obsáhneme všechny mládežnické kategorie a zasahujeme ročníky až do juniorů. Hockey Talent Academy prošla řada hvězdiček, které využily nabídky výuk HTA a dnes hrají nejvyšší soutěž či dokonce nosí dres nejcenější a září čím dál, tím více… Jsme rádi, že i v roce 2014 jsme našli prostředky pro podporu nejlepších studentů, kteří pobírali stipendium či měli výuky díky úspěchu v HTA TEST campu zcela zdarma. Stejně tomu bude i letos, vážíme si Vaší věrnosti a budeme se snažit všem, kteří s námi spolupracují studijní výdaje  v HTA dlouhodobém horizontu redukovat. 

hvezdy

Jsme rádi, že se Hockey Talent Academy stále rozšiřuje o nové a nové hráče a nejsme odkázáni na přetahování hráčů z jiných projektů. Jsme však zároveň velice rádi, že se vracíte, právě tato skutečnost je pro nás tím nejlepším vysvědčením. V českém prostředí se spíše vsází na hesla v duchu "Slibem nezarmoutíš...", v našem projektu však nejsou rozhodující sliby, ale právě efektivita a výsledek výuky! Vždyť někoho dovednost naučit je zcela něco jiného, než jí mít sám. K dalšímu častému heslu "Kvalita nad kvantitu" bych pouze podotknul, že ve sportu vždy platilo jednoduché pravidlo, že kvantita přináší kvalitu a konkurenci nejen v hráčském prostředí, ale zcela jistě i trenérském. Vždyt 1 trenér na 4 hráče je mnohde prezentováno jako individuální trénink, ale v HTA je pouze běžnou hromadnou výukou jejíž cena je 299 Kč/hod. Právě velké konkurenční prostředí výrazně přispívá k efektivitě výuky a kvalitě herních cvičení na hromadných výukách. Právě tato atmosféra hráče výrazně formuje, kdy se na jednom místě sejde až 100 hráčů, je neopakovatelná a dá se těžko suplovat v klubových podmínkách či jiných projektech. Díky Vašemu obrovskému zájmu je nabízena v této podobě pouze v HTA. Vážíme si Vaší důvěry a za ni bychom chtěli poděkovat.  Hockey Talent Academy je  otevřena všem hráčům bez ohledu na klubovou příslušnost či úroveň hokejových dovedností - je pouze na nás, abychom dosáhli výsledku se kterým budete spokojeni. Za celý kolektiv mohu slíbit, že pro Vaši spokojenost uděláme vše.

Samostatnou kapitolou je Vaše nejoblíbenější výuka a to Individuální výuka ve kterém dosahujeme nejlepších výsledků. Praxe ukazuje, že je velice rozvíjející, když na hráče individuálně (1 trenér - 1 hráč) působí během jedné hodiny čtyři různí trenéři specialisti, kteří hráče učí dovednosti přímo v zónách hřiště v podobném zatížení jako při hře tak, aby byl zajištěn co největší transfer do hry samotné. Je třeba si však uvědomit, že hokej je kolektivní sport a hráčův herní projev musí zapadat do organizace hry týmu. I na takové věci hráče díky novým produktům jako je Individuální analýza herního výkonu či Testování připravujeme.

rozsivalstanleyJsme velice vděčni a hrdi na fakt, že program Hockey Talent Academy v minulosti ovlivnila řada špičkových hráčů NHL i řada osobností z profesionálního hokeje, kteří svými „příspěvky“ ve výuce HTA spoluvytváří nosnou kostru vzdělávacího dovednostního programu. I díky tomu je Hockey Talent Academy projektem, který se na tyto moderní trendy a problematiku zaměřuje a již několik let vkládá nové prvky do výuk mládeže a udává směr. Je detailně propracovaným programem, který dává možnost každému hráči - "jít si za svým snem" … Chtěli bychom všem, kteří se na tomto unikátním projektu jakkoli podíleli, poděkovat, neboť všichni jste přispěli ke zrození něčeho vyjímečného.

Chtěl bych  jménem celého "týmu" Hockey Talent Academy všem návštěvníkům a příznivcům stránek popřát úspěšný vstup do Nového roku 2015. Přejeme všem pevné zdraví, hodně štěstí, rodiné pohody, ale i sportovních úspěchů v roce 2015!  

Věříme, že  k tomu přispějeme i my zcela novým a naprosto originálním výukovým programem HTA roku 2015, který přináší řadu novinek. Jsme rádi, že se všem opět přiblížíme a to doslova a do písmene. E-rezervace výuk byla tradičně spuštěna o půlnoci, na přelomu roku 2014 – 2015. Tentokráte však nabídneme v našem bohatém programu omezený počet míst a s rezervací je třeba si pospíšit.

WTT300

Na přelomu měsíců března a dubna končí většině hráčů klubová sezóna a začíná mezidobí, ve kterém by hráči měli, tak jako ve vyspělých hokejových zemích přerušit klubový stereotyp, zpestřit si závěr sezóny a "nabrat vítr do plachet" pro novou sezónu. Ideální příležitostí k tomu je zahrát si v některém z výběrových týmů, který je složen z hráčů různé klubové příslušnosti, mnohdy i národnosti, kde mají všichni stejnou startovní čáru... Právě tato část sezóny je pro hráče výbornou zkušeností, která se může hráči v hokejové budoucnosti hodit... Ideální příležitostí jsou turnaje WTT v krásné českobudějovické Budvar aréně. Tak jak jsme několikrát avizovali Hockey Talent Academy  vytvořila velice málo obvyklou nabídkou špičkových mezinárodních turnajů, které  hráče nabijí, vytrhnou ze stereotypu, dají chuť do další náročné práce. Úkolem projektu WTT - WORLD TALENT TOURNAMENTS je za co nejpřijatelnějších ekonomických podmínek tuto možnost nejlepším studentům Hockey Talent Academy zajistit. Právě kvalitní  konfrontace hráčům chybí a proto ji řadíme mezi nejdůležitější body pro rozvoj talentovaných hráčů. Právě tento prvek v měsíci dubnu vhodně zapadá do mozaiky náročného klubového programu. Máme zájem o špičkové hráče z celé Evropy, kteří mají zájem se poznat, vzájemně spolupracovat, učit se a přizpůsobit se novým podmínkám, vždyť právě podobný moment může rozhodnout o hráčově budoucí kariéře.

rezervaceHTA

Pro letošní rok bylo vypsáno celkem 8 hlavních campů v České republice. Naší snahou bylo, aby se campy konaly v různých městech a dostali jsme se co nejblíže k Vám! Výuky budou standardně zaměřeny na nejdůležitější oblasti ledního hokeje s postupnou návazností, tak jak jste zvyklí.  Začínat budeme, jako již tradičně speciální bruslařskou výukou THE BEST TECHNIQUE SKATING, dále se zaměříme na vedení kotouče a práci s pukem v ELITE STICKHANDLING campu. Nebude chybět ani výuka zaměřená na změnu bruslařského rytmu a výbušné bruslení v programu ACCELERATION & EXPLOSIVE SKATING . Následovat bude SMALL AREA GAMES, camp který formuje opravdové hráče s uměním číst hru, správně se rozhodovat. V programu poté následuje střelecký camp SNIPER & HIGH LEVEL SCORING, který dlouhodobě patří mezi nejvíce oblíbené. Dále jsme zařadili camp speciálně zaměřený na situace ONE vs. ONE, které v dnešním moderním pojetí hry rozhodují. Vše zakončíme závěrečným ALL STARS TEST CAMPEM, kterému jsme dali výhodnější termín a novou koncepci podobnou testům při draftu NHL, na kterém se můžete konfrontovat s dalšími hráči ve svém ročníku. Vítězové opět získají stipendia pro následující sezónu 2014 - 2015.

ysvejkovsky24616

Do campů připravujeme celou řadu nových cvičení, zapojení moderních pomůcek i nových tréninkových metod. Povedou Vás špičkoví trenéři s dlouholetou trenérskou praxí nejen z České republiky, ale i ze zahraniční včetně zámoří. Do campů standartně začleníme i řadu profesionálních hráčů z nejvyšších soutěží, kteří mají špičkové dovednosti.. I v letošním roce budou v nabídce evropské dovednostní campy campy ve Slovinsku, Itálii.

Všechny novinky v projektu Hockey Talent Academy můžeme nabízet hráčům pouze díky Vašemu zájmu o projekt Hockey Talent Academy, za což bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat a je pro nás velkou výzvou a motivací do další práce v novém roce 2015.

Se všemi se těším na viděnou 

PODPISJP

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining