Byl spuštěn projekt Hockey Talent Center Telč!

Montag, 19 Oktober 2015
 

Pohádka začala silnou myšlenkou, skvělým přístupem města, investora, místního klubu a zejména Vašim zájmem, proto jsme vytvořili projekt Hockey Talent Center Telč. Silný příběh s originální nabídkou a propracovanou náplní, dává velkou šanci všem od nejmenších až po profesionály. Největší radost z provázaného programu (ubytování - strava - škola - OFF-ICE trénink - ON-ICE trénink - hra), budou mít zejména hráči kategorie dorostu (r.n 2001, 2002, ale i 2003, které budeme pečlivě s předstihem připravovat na přechod do kategorie dorostu). Právě těchto třech ročníků se týká program již příští sezónu 2016/2017!

Pokud někdo hledá cesty, kudy ještě nikdo nešel, může to chvílemi vypadat jako by bloudil...

Opak je však pravdou, pokud neztratí z dohledu svůj cíl!

Akademie vedená trenérem Jaromírem Pytlíkem poskytne nejtalentovanějším hráčům nejen špičkové podmínky nejen v hokejovém růstu, ale i ve studiu, ubytování či stravování. Hráči se budou účastnit nejvyšších soutěží ELMD, ELSD, pro mladší adepty je připravena i spolupráce s týmy hrající LMD. Cílem projektu je soustředit talentované hráče a provést je přes kritické období, který tento věk přináší a dobře je připravit na vstup do vrcholového hokeje. Jsme si jisti, že je v České republice spousta dobrých hráčů napříč všemi kategoriemi, avšak chybí jim špičkové podmínky a konkurenční prostředí, aby mohli ukázat své opravdové možnosti! Na chodu akademie se podílí řada špičkových odborníků v oblasti dovednostní výuky, kondiční přípravy, videorozborů, fyzioterapie či lékařství. Samostatnou kapitolou je pak část pro jazykové vzdělávání, či základy psychologie sportu a mentální koučink.

Zahájení fungování nového zimního stadionu je naplánováno na konec roku 2015. Plocha, kterou budou mít hráči k dispozici je kanadských rozměrů. I na MS 2015 bylo u hráčů z NHL patrné, že časoprostorový tlak z malého hřiště jejich hře na větší ploše prospěl. Hráči se budou připravovat na moderní trend a nutí je neustále pracovat v rychlosti na malém prostoru.

Součástí zimního stadionu jsou prostorné šatny, posilovna, místnost pro videorozbory a další potřebné věci pro kvalitní přípravu. Hráči budou mít možnost využít v rámci regeneračního programu, hydro-masáže, saunu a další regenerační procedury. Přímo v hale bude obchod se sportovním vybavením, nová moderní bruska s kopírováním profilů a restaurace, která bude sloužit jak hráčům, tak i návštěvníkům zimního stadionu. V rámci stravovacího programu nabídne projekt hráčům zdravou a pestrou sportovní stravu dle výživového specialisty. 

Tento projekt je podporován společností, která je oficiálním agentem pro NHL!

Více na www.htctelc.com

 

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining