NESUĎ KNIHU PODLE OBALU!

Samstag, 5 Dezember 2015

Staré přísloví, které je výstižné a může platit doslovně, ale lze jej převzít i na jiné situace, třeba přímo na konkrétní osobu. 

You can’t tell a book by its cover! - Nesuď knihu podle obalu! 

Kniha HOKEJOVÉ BRUSLENÍAni člověk nemusí být takový, jak vypadá na první pohled. Je tak trochu paradoxem, že se setkáváte s řadou lidí, kteří detailně znají Vás i Vaši práci, avšak většinou o Vás mluví lidé, kteří Vaši práci osobně neznají, natož potom, aby Vás znali osobně. Myslím si, že s touto zkušeností se už většina z nás setkala a možná i tento důvod přispěl k faktu, že vznikla kniha, která přináší informace a mé osobní poznatky z oblasti výuky a trénování v ledním hokeji tak, jak jsem je za osmileté období nabyl, nikoli zprostředkovaně. 

Přibližně před osmi lety se začal psát bohatý příběh, který začíná ve chvíli, kdy opouštíte sport jako aktivní hráč a milujete tu hru natolik, že u ní chcete zůstat. Rozhodnete se stát trenérem, který bude pomáhat hráčům své dovednosti zlepšovat a snad i vyvarovat se chyb, které jste sám jako hráč udělal. Mou velkou výhodou bylo, že jsem začal úplně od nejmenších a postupně s nimi šel až do osmých tříd, právě tento fakt mi poskytl přehled o efektivitě použité výuky a vývoji dovedností u konkrétních hráčů v průběhu času. Snažil jsem se hráče cíleným tréninkem formovat a i díky této příležitosti jsem přišel na řadu zákonitostí, které v tréninku mládeže fungují. 

VAJGARMLADEZ 1

rozsiPostupem času jen a jen díky Vašemu zájmu vznikl projekt Hockey Talent Academy, který dnes učí hráče nejen v České republice, Slovensku, Itálii, Slovinsku, ale i Německu.  I přesto, že dávám projektu jasnou vizi a směr, jsem člověk, který naslouchá, i proto jsem dal nejen ve své knize, ale i výukách velké slovo profesionálním hráčům – skvělým bruslařům z celého světa, poněvadž jejich dovednosti pro mě byly vždy inspirací, které tvořily základ mých myšlenek i tréninků. Díky pečlivé práci všech, kteří na projektu pracují, se řada z hostů stala našimi zákazníky a dodnes máme mezi sebou krásný vztah, kterého si velice vážím. 

Mou trenérskou cestu lemovala řada poznatků a zkušeností a rozhodl jsem se o ně prostřednictvím knihy podělit. Věřím, že kniha která právě vyšla, pomůže nejen trenérům, ale i rodičům či hráčům, kteří se snaží posunout dovednosti hráčů na vyšší úroveň. Kniha je důležitým bodem na mé cestě, avšak nikoli cílovým, právě proto jsem se rozhodl na sklonku roku projekt Hockey Talent Academy opět rozšířit o nadstavbu s intenzívním přístupem nejen k tréninku, ale i studiu, stravě, regeneraci. Proto vzniklo tréninkové centrum HTC – Hockey Talent Center Telč, soukromá akademie, jejímž cílem je pokračovat v intenzívním a efektivním programu pro hráče ve věku 14-18 let. Právě finišujeme a Váš obrovský zájem o náš bohatý program, je pro mě hnacím motorem do další práce a za to Vám všem děkuji.

Přeji všem krásné prožití Vánočních svátků a úspěšný vstup do Nového roku, třeba s Hockey Talent Academy 24.1.2016 v Telči.

Těšíme se n a Vás!

PODPISJP 

ICE DRAGONS TELČ


 

Knihu si můžete objednat v e-shopu FERRAX www.ferrax.eu/shop nebo e-mailem na Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! , telefonicky na tel. 775 559 066 nebo u vydavatele GRADA (www.grada.cz , www.grada.sk) či ji poptejte v prodejnách knih.  

kniha HBJP

 

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining