Výuka 28.10.- 3D SKILLS je za námi!

 28.10. jsme se po ja23dlouhé době opět sešli na výuce HTA 3D SKILLS, která byla tentokráte kombinovaná ze tří hlavních dovedností - bruslení, vedení kotouče a střelby. I přes velkou kolidaci termínů se soutěžemi si na zimní stadion v Pelhřimově našlo cestu mnoho hráčů a tak byly kursy zcela zaplněné.

Na bruslařských stanovištích jsme zařadili moderní prvky z nového bruslařského programu HTA a téměř všichni hráči měli napoprvé velké problémy. V cvičeních zaměřených na stickhandling jsme použili hned několik nových tréninkových pomůcek, které pravidelně využíváme na velmi oblíbené individuální výuce. I do střeleckých cvičení jsme zařadili nové prvky, kde jsme se zaměřili na detaily, které výrazně zvyšují efektivitu v zakončení. 

SCORING9TARGET405

SPEED HOCKEY LEAGUE probíhala ve velmi svižném tempu, byla k vidění spousta pěkných akcí, avšak převážně individuálních... Je třeba pracovat na zlepšení kombinace. Jsem rád, že řada hráčů využila možnost vyzkoušet si vloženou individuální výuku.

Těším se na viděnou při další výuce, která bude 17.11.2014 (NEW ICE HOCKEY SKATING PROGRAM) a bude zaměřena na nejdiskutovanější oblast a to moderní trendy v BRUSLENÍ. Jsem rád, že se mi podařilo pro tuto akci vyjednat uvolnění z programu Eisbarenu Berlín a těším se s Vámi na viděnou!

PODPISJP

Číst 6152 krát

Kontakty

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Česká republika

Mobil: +420 702 131 647 - informace

Mobil: +420 775 559 055 - sportovní trénink