Hráči vstoupili do sezóny 2014/2015 raketově!

Sunday, 11 May 2014 by

pajicsKdo se rozhodl zahájit sezónu s projektem Hockey Talent Academy a vážil cestu do Nymburka určitě nelitoval. Vždyť díky velkému zájmu hráčů o výuky projektu Hockey Talent Academy se výuka konala ve třech kompletně obsazených kursech a na všechny přihlášené čekal příjemný dárek v podobě účasti skupiny zahraničních trenérů z projektu HTA - WEST EUROPE pod vedením slovinského reprezentanta Roka Pajiče, kteří rozšířili počet trenérů podílejících se na víkendové výuce na 13! Průměrně tak na jednoho trenéra připadlo 2,3 hráče, což se samozřejmě pozitivně projevilo v korekci chyb.

technV prvních sobotních hodinách hráči absolvovali pod vedením hlavního trenéra projektu Hockey Talent Academy Jaromíra Pytlíka velice náročnou bruslařskou výuku s několika desítkami technických prvků, které sice dělali hráčům na začátek sezóny velké problémy, ale v každém cvičení byla vidět na hráčích obrovská chuť... V každé minutě výuky bylo patrné, proč právě tato výuka je nosným prvkem celého projektu a hráči neváhají přicestovat z celé Evropy. Ve druhé náročné sobotní hodině hráči okusili druhou kondičně náročnou tréninkovou jednotku z nejobsazenějšího hlavního dovednostního campu THE BEST HOCKEY SKATING.

shlSHL - SPEED HOCKEY LEAGUE se představila v plném lesku a byla v obou dnech velice dobře obsazena a tak i díky velkému počtu brankářů si utkání všichni hráči náležitě užili. I přesto, že je začátek sezóny hráči předváděli velmi pohledné akce a bylo na co koukat. Právě SHL je již dlouhou dobu velmi důležitým bonusem celého projektu Hockey Talent Academy ve kterém je již registrováno 3500 hráčů!

stick z1V neděli bylo na programu dne vedení kotouče spojené s velmi náročným bruslením, kde se hráči učili vedení kotouče nejen v přímé jízdě a obloucích, ale i v jízdě vzad či laterárním pohybu, které se moc neučí! Velkým lákadlem pro všechny zúčastněné byly dvě elektronicky měřená stanoviště a tak si všichni s chutí zazávodili.

Chtěli bychom všem, kteří se zúčastili víkendového startu do nové sezóny poděkovat za velmi příjemnou atmosféru, která panovala na  každém kroku po zimním stadionu v Nymburce a těšíme se na shledanou 24.-25.5.2014 opět v Nymburce při výukách SCORING DAY a ONE vs. ONE DAY.

Využijte rázného startu do nové sezóny s naším projektem!

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training