Přes 200 hráčů zahájilo sezónu v HTA pěkně zostra!

Saturday, 14 June 2014 by

expander/Kravaře - CZ, Košice - SK, Neumarkt - ITA/

„Pátek třináctého“je datumem, kterému se připisuje spíše negativní vliv a smůla, avšak tento pátek to neplatilo pro projekt Hockey Talent Academy, který právě v tento den zahajoval na třech „frontách“ – v českých Kravařích, slovenských Košicích a italském Neumarktu. Ve 12:15 vstoupilo na ledovou plochu na různých místech přes 200 hráčů z České republiky, Slovenska, Itálie, Slovinska, Švýcarska, Německa, Rakouska, Polska a dokonce i USA! Hráči v České republice a Slovensku na úvod absolvovali detailně propracovanou výuku bruslení v campu HTA THE BEST HOCKEY SKATING. V jednotlivých hodinách se hráči podrobně věnovali technice bruslení, efektivitě bruslení, powerskatingu, obratnostnímu bruslení, změnám rychlosti bruslení či bruslení hernímu v rámci SHL. V Itálii jsme v programu malinko dále a věnovali jsme se zakončení v dovednostním campu HTA SNIPER HIGH LEVEL SCORING.

nagyHráči se na výukách HTA učí důležitým detailům jednotlivých dovedností od trenérů specialistů, kteří jsou vhodně doplňováni zajímavými hosty z prostředí současných či bývalých profesionálních hráčů či trenérů. Pro vývoj mladých hráčů je velice přínosné poznat takové osobnosti jako jsou Michal Rozsíval, Radek Dvořák, Ladislav Nagy, Lubomír Vaic, Marek Malík, Jaroslav Svejkovsky, Milan Bartovič, Petr Ton, Rok Pajič, Michal Řepík, Marco Insam, Marcel Rodman, Jan Muršak, Václav Nedorost a další… V hlavních letních campech připravujeme řadu dalších jmen evropského či světového hokeje, kteří jsou ochotni se podělit o zkušenosti z vlastní kariéry a předat je mladým hráčům!

POUZARARENA

Již v pátek pokračujeme dalšími campy s podrobným zaměřením na bruslení HTA THE BEST HOCKEY SKATING v Č. Budějovicích a Bratislavě (stadion Petržalka). Na obou místek je několik málo posledních míst, máte nejvyšší čas se přihlásit! Přihlásit se můžete níže

České Budějovice

Bratislava

Svěřte nám svůj TALENT…!

 

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training