O víkendu jsme zažili nejpovedenější víkend v historii HTA!

Sunday, 19 July 2015 by

lencHTA PROSPECT - projekt, který se povedl!

O víkendu měl projekt Hockey Talent Academy na stadionu Jaroslava Pouzara v Českých Budějovicích opravdu nabitý program. Obrovský zájem o propracovaný program výuky dovedností umocnil fakt, že jsme poprvé v historii projektu uspořádali camp "na klíč" pro agenturu Global Manegment Group, která je certifikovaným agentem pro NHL, KHL a další nejvyšší evropské soutěže a v jehož řadách jsou talentovaní hráči působící ve špičkových českých, slovenských, ale i švédských či finských klubech. V tréninkovém programu hráči absolvovali postupně elektronicky měřené testy s videoanalýzou bruslení, bruslení zaměřené na akceleraci , vedení kotouče, střelbu, herní situace jeden na jednoho a samozřejmě hru na malé i velké hřiště. Hráči měli možnost využít skvělého komfortu ubytovacího komplexu Clarion Congres Hotel**** včetně vyvážené sportovní stravy po celou dobu        

Analýzu bruslení absolvoval i extraligový hráč R. Lenc 

campu, jejíž skladbu sestavil výživový specialista . Všichni hráči dostali hned na místě zpětnou vazbu z tréninku a dostanou i videozáznamy vlastních testů s doporučeními. Většina hráčů v HTA PROSPECTS je součástí mládežnických reprezentací U16, U17, U18 a tak bylo opravdu na co koukat! I tento fakt přispěl ke skutečnosti, že jste na stadionu mohli potkat i řadu vyhledavačů talentů, zejména v čase hry, kde byla k vidění spousta pěkných akcí. Při utkání na malé hřiště snad v každé minutě padl na některé ze stran gól :-)

Fotky naleznete na našem FACCEBOOKU, postupně je přidáváme!  

GMG 6Pojďme ale k programu. Z důvodu velkého zájmu bylo 124 hráčů hráči rozděleno do 4 kursů a 24 skupin s podobným, ale v závislosti na věkovém složení jednotlivých kursů neustále upravovaným programem. Na výuce se tentokráte podílelo 13 dovednostních trenérů rekrutující se převážně z řad současných či bývalých profesionálních hráčů.  Do výuky jsme zařadili poutavé vstupy uznávaného kanadského dovednostního trenéra a bývalého hráče NHL Yogiho Svejkovského, které byly pro hráče nové a inspirativní. 

A co nás čeká o víkendu?

CanadausaVzhledem k ohlasům na tréninky kanadského trenéra Yogiho Svejkovského, který působí exkluzivně v projektu Hockey Talent Academy a poslednímu termínu, který nám dává možnost ho využít, jsme se rozhodli dát prostor a přednost jeho výuce před ALL STARS TEST camp, který nabídneme v náhradním termínu. Všem hráčům, kteří jsou přihlášeni na tento camp se omlouváme. V případě, že se chcete ještě přihlásit na HTA USA/CAN camp 25.-26.7.2015 25.-26.7.2015 bývalého hráče NHL a trenéra jednoho z nejrychlejších bruslařů v NHL Yogiho Svejkovského MÁTE NEJVYŠŠÍ ČAS!

25. 26.7.svejk

HALES

V Telči vznikne hokejové centrum pro talentované hokejisty!

15zak00138 05 logo htc FIN

Nikdy jsme si nedávali malé cíle, ale projekt, který jsme podrobněji představili až na tomto campu a vznikne v pohádkovém městě Telči je asi tou největší výzvou, alespoň pro nás... Když se podíváme zpět, jak skromně vznikal projekt Hockey Talent Academy a kde se nachází dnes, je to svým způsobem pohádkový příběh, který trvá 7 let. Zřejmě možná osud ho od nového roku propojí i s krásným historickým a pohádkovým místem Telčí. Nový zimní stadion, sportovně zaměřená škola pro hráče či univerzitní centrum pro trenéry, no nezní to báječně?

areál telč2

areál telč

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training