V Telči vyroste nové vzdělávací a tréninkové centrum nejen pro hráče, ale i trenéry!

Thursday, 23 July 2015 by

telcunescoJiž na podzim roku 2015 vyroste v pohádkovém městečku Telč zbrusu nový zimní stadion za 80 miliónů Kč. Právě ve městě, které je na seznamu památek UNESCO (obrázek historického náměstí vlevo) nalezne své působiště hokejová akademie pro talentované hráče z celé Evropy, která poskytne špičkové a nadstandartní podmínky vybraným hráčům ve věku 14-18 let v průběhu celé sezóny. Hráči se budou společně připravovat a účastnit nejvyšších soutěží ELMD, ELSD, pro mladší adepty je připravena i spolupráce s týmy hrající LMD.

Akademie vedená trenérem Jaromírem Pytlíkem poskytne nejtalentovanějším hráčům nejen špičkové podmínky v hokejovém růstu, ale i ve studiu, ubytování či stravování. Samostatnou kapitolou je pak část pro jazykové vzdělávání, či základy psychologie sportu a mentální koučing. Cílem projektu je soustředit talentované hráče a provést je přes kritické období, který tento věk přináší a dobře je připravit na vstup do vrcholového hokeje. Na chodu akademie se bude podílet řada špičkových odborníků v oblasti dovednostní výuky, kondiční přípravy, videorozborů, fyzioterapie či lékařství.

Výběrové řízení HTC - Hockey Talent Center Telč:

hledáme vhodné adepty do hlavního i vedlejšího poměru zejména pro tyto posty:

hlavní trenér brankářů

trenér brankářů

dovednostní trenér (bruslení, vedení kotouče, střelba)

kondiční trenér

fyzioterapeut

(Upřednostňujeme sportovní vzdělání, nebo kvalifikace min. v rozsahu licence B, praxe v oboru, jazyková vybavenost vítána, kreativita, loajalita)

V případě, že máte zájem ucházet se o místo v nově vzniklé akademii, zasílejte svoje profesní životopisy na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

telc zimak3

posilkaZahájení nového zimního stadionu (koncept na výše uvedeném obrázku)  je naplánováno kolem Vánoc. Plocha, kterou budou mít hráči k dispozici je kanadských rozměrů. Součástí zimního stadionu jsou prostorné šatny, moderní posilovna (koncept na obrázku vlevo) vybavená dle posledních trendů funkčního tréninku se zaměřením na lední hokej. Samozřejmostí je restaurace či místnost pro videorozbory. 

masarykova

Samostatnou kapitolou v nově vzniklé soukromé akademii v Telči bude kvalitní vzdělávací program. Telč disponuje dvěma základními školami s velmi dobrým zázemím, jedna sousedí se střední školou, která by měla být sportovního zaměření. Přímo v areálu obou škol již jsou, či ještě budou vystavěna moderní sportoviště. Akademie nezapomíná ani na vzdělávání trenérů v jehož rámci by chtěla úzce spolupracovat s Univerzitním centrem v Telči (na obrázku vpravo). Cílem vzdělávacího programu je dát hráčům vzdělání se sportovním zaměřením, které mohou využít po skončení aktivní hráčské kariéry. 

domecek

Akademie poskytne talentovaným hráčům i komfort v oblasti ubytování, kde budou hráči pod trenérským dohledem. Hráči budou ubytováni v blízkosti školy a jejího sportovního areálu. V rámci stravovacího programu projekt nabídne zdravou a pestrou sportovní stravu dle výživového specialisty. Hráči budou mít možnost využít v rámci regeneračního programu hydromasáže, saunu a další regenerační procedury.

 

1500

Tento projekt je podporován společností, která je oficiálním agentem pro NHL!

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training