Od srpna - Individuální výuka NEXT GENERATION!

Thursday, 21 April 2016 by

 

woodwaytraining

Vše na jednom místě... 

Hockey Talent Academy reaguje na světové trendy v přípravě hokejistů a dlouhodobě zařazuje světové novinky z tréninku do propracovaného programu, kterého využívají zejména mladí talentovaní hráči, ale stále častěji i řada profesionálů! Nejinak tomu bude i letos, kdy představíme úplně nový koncept OFF-ICE přípravy kombinované s ledem. Dlouho přemýšlíme nad skutečností, že každý z hráčů řeší části tréninku odděleně bez provázanosti a na několika místech což je značně časově náročné. Právě proto přicházíme s komplexním programem na jednom místě v Hockey Talent Center Telč. Tento program běží již odc1.května 2016 a těší se velké oblíbenosti. 

Projekt Hockey Talent Academy měl vždy novátorský přístup a mnohdy to vypadalo jako by svým programem plaval proti evropskému proudu, avšak na druhé straně je možné spatřit velkou podobnost s přístupem zámořským, který výrazně formuje jednotlivce. Projekt dává možnosti využít bohatého programu a velmi dobrých tréninkových podmínek jednotlivými hráči v nové hale Hockey Talent Center Telč s cílem využít svého potenciálu. Projekt přichází pravidelně se světovými novinkami, které vychází z výzkumu, ale jsou zároveň podloženy výsledky a ty zařazuje do svého výukového procesu.

office 1Svěřte svůj talent do správných rukou...

Každý kdo se trenérsky vzdělává, slyší během poměrně krátkého času od těch nejpovolanějších mnoho tréninkových doporučení a to mnohdy značně protichůdných: jednou běhat, jindy zase jezdit na kole, nebo pro změnu vůbec neběhat. A když už běhat tak pouze krátké tratě nebo testovat a rozdělovat hráče podle toho kdo zaběhne patnáctistovku pod pět minut, kontrolovat výkonnost testem VO2 max, Wingate testem nebo raději testovat specifickými testy na ledě se zaměřením na rychlost bruslení? Dělat v rámci OFF ICE objem a všestrannost, nebo naopak krátké intenzívní a specifické pohybové vzorce pro hokej? Samostatnou otázkou pak zůstává : jak velký je transfer těchto věcí do hry samotné? Neni vyjímkou, že jeden odborník vidí velkou souvstažnost mezi během a bruslením a jiný nikoli. A nebylo by dokonce lepší část kondičního tréninku přesunout na led? Neměl by být kondiční trenér přítomen tréninkovým jednotkám na ledě  s cílem je koordinovat, analyzovat jejich efekt a poté cíleně vhodně doplnit kondiční přípravu jednotlivých hráčů mimo led? Myslíme si, že tento různorodý přístup dokáže málokdo z Vás rozklíčovat a natož potom ovlivnit a proto jsme se rozhodli Vám to ulehčit a investovat poměrně rozsáhlé finance do modernizace funkčního "Fitness centra" přímo v Hockey Talent Center Telč a vyjít ze zkušeností těch nejlepších zámořských kondičních trenérů. Vše jsme sjednotili do programu s ledem tak, aby vám zabral co nejméně času. Věříme, že tuto změnu oceníte a bude dalším prvkem proč si pro svou přípravu vyberete právě Hockey Talent Academy!  

VERTIMAX

1) Dynamická rozcvička (před každou vypsanou hodinou IV čas XX:20-XX:45)

Tento komplexní přístup Vám nabídneme od května v rámci individuální výuky, kdy zařadíme před každou tréninkovou jednotku intenzívní 25 minutovou dynamickou rozcvičku pod dohledem trenéra (začíná vždy v XX:20-XX:45) a je spojená s cíleným rozvojem pohybových schopností dle potřeb konkrétního hráče za použití velmi efektivních tréninkových systémů na rozvoj koordinace, výbušnosti, posílení CORE, zlepšení odrazu, rovnováhy. Používají je ti nejlepší světoví sportovci a nyní je můžete využít i Vy! Je jasné, že vše má svůj čas a proto budeme obsah cíleně upravovat dle potřeb a věku hráče. Hráči tak přijdou ve sportovním oblečení do posilovny 40 minut před tréninkem na ledě a budou mít s sebou pitný režim. 

2) Výuka na ledě (každou vypsanou hodinu čas XX:00-XX:45)

Poté se hráč převlékne do výstroje (XX:45-XX:59) a absolvuje velmi intenzívní 45 minutovou část (XX:00-XX:45) na ledě zaměřenou na techniku bruslení, techniku vedení kotouče, efektivní zakončení či herní situace. Výuka na ledě začíná vždy v celou hodinu! Zaměříme se i na transfer a provázání kondičního tréninku s ledem a důrazem na střídavé zatížení typické pro lední hokej.  Pro nás pro trenéry je důležité, že hráči přijdou na led již zahřáti, rozcvičeni a odpadne úvodní část nízké intenzity. Od této změny si slibujeme daleko vyšší intenzitu tréninku, kterou budeme vyžadovat. Velká motivace v úvodu tréninku je rychlostní část, kde motivačně zařadíme i elektronické měření rychlosti bruslení s přesností na setinu sekundy. Jsme přesvědčeni o tom, že hráč musí mít zpětnou vazbu o efektivitě tréninku a je pro něj motivací do další činnosti. 

3 backhand

3) Protažení (po každé vypsané hodině IV čas XX:00-XX:20)

Po části na ledě se hráč během 15 minut převleče a absolvuje 20 minutové protažení (XX:00-XX:20) nejvíce namáhaných svalových partií. V takto složeném tréninku docílíme lepší obsah tréninkové jednotky, vyšší intenzitu a zejména kvalitní na sebe navazující obsah, který některým hráčům chybí. Hráči získají správné tréninkové návyky, které je budou provázet po celou aktivní kariéru Trvání tréninkové jednotky se v součtu moc nezvětší a všechny části dohromady trvají jednu hodinu a třicet minut. Novinkou je i posunutí některých termínů do odpoledních hodin (13:00 - 19:00). V tomto novém režimu bude probíhat jak JP TRAINING, tak HTA INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA. Věříme, že řada hráčů tuto změnu uvítá a jsme si jisti, že naše pečlivá práce s každým hráčem bude mír v krátké době velmi dobré výsledky.stretching

Termíny individuální výuky naleznete v nejbližší době v e-rezervaci!

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training