O víkendu povede hráče v HTA 15 trenérů z Evropy!

Wednesday, 11 May 2016 by

Hráči mají o tomto víkendu možnost se účastnit mimořádného tréninku... Projekt Hockey Talent Academy se vždy odlišoval jednou z nejdůležitějších částí výuky a to trenéry, které neustále vzdělává v rámci svého trenérského programu. Nejinak tomu bude i o tomto víkendu, kdy do výuky zasáhne 15 trenérů, kteří se podílejí na výukách Hockey Talent Academy v Evropě (Slovinsko, Itálie, Německo, Slovensko, Polsko). Projekt Hockey Talent Academy hledá a vsází na trenéry s bohatými hráčskými zkušenostmi nejen z české extraligy, ale i nejvyšších evropských či zámořských lig. Mezi trenéry tak najdeme známá hokejová jména nejen z Česka, Německa či Itálie, ale dokonce z Finska, USA nebo Kanady.

30Trenéři mají před sebou bohatý program, který sestavil hlavní trenér Hockey Talent Academy Jaromír Pytlík. Trenéři začali v dubnu rozsáhlým teoretickým seminářem zaměřeným na dovednosti a hokejové bruslení. O tomto víkendu má program praktické pokračování na ledě, kde se trenéři budou podílet na všech výukách. Hráči, kteří se o víkendu zúčastní KOMBINOVANÉ PŘÍPRAVY HTA budou mít k dispozici špičkový servis a pečlivou korekci, když na ně bude dohlížet v každé tréninkové jednotce až 20 trenérů! 

Zpřísnili jsme kritéria pro výběr trenérů a vůbec poprvé budou muset trenéři složit závěrečné zkoušky, které se skládají z ústní a praktické zkoušky. Pokud úspěšně absolvují vzdělávací program obdrží certifikát opravňující je se podílet na výukách Hockey Talent Academy v Evropě.

GMG PROSPECTS 3

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training