Zacha a Mozík se připravují v Hockey Talent Center Telč!

Friday, 24 June 2016 by

Již druhý týden se na ledě pod vedením Jaromíra Pytlíka připravují hráči New Jersey Devils Pavel Zacha a Vojtěch Mozík a nejsou zdaleka jediní. Propracovaného tréninkového programu sportovního centra, které vyrostlo v Telči již využila řada nadějných mladých hráčů, ale i profesionálů z nejvyšších lig. Centrum nabízí celoroční využití ledové plochy, ale i přilehlou moderní posilovnu, kde nechybí ty nejnovější pomůcky pro efektivní trénink. Kvůli čemu však jezdí čím dál, tím více hráčů do Telče, je do detailu propracovaný tréninkový program, který Vám zde díky možnostem nové haly upraví tak říkajíc "na míru".

A na čem pracují hráči, kteří již okusili nejlepší ligu světa NHL?, jsme se zeptali Jaromíra Pytlíka hlavního trenéra Hockey Talent Academy

Jsem moc rád, že novou tréninkovou halu využívají nejen mladí hráči, ale i sportovci s těmi nejvyššími ambicemi. Většina hráčů, kteří přijedou do centra chtějí samozřejmě zlepšit svou hru, nejčastěji jsou to však dovednosti jako je bruslení, střelba, vedení kotouče. Pokud chtete být nejlepšími, musíte na sobě neustále pracovat. Nabízíme programy, které hráče posunou vpřed, což si pravidelně ověřujeme i různým testováním. Pracujeme zejména na koordinaci, výbušnosti, rychlosti, síle. Dnes mohu říci, že dokážeme hráče výrazně zrychlit nejen programem mimo led, ale zejména na ledě, věnujeme se i takovým detailům jako je broušení či profilace nože. Není vyjímkou, že v rámci tréninku rychlosti dokážeme hráče posunout v testu akcelerace až o 5 desetin, což jsou na vzdálenosti branková- modrá až čtyři metry, což dává velký předpoklad transferu do hry.

S Pavlem Zachou i Vojtou Mozíkem dělám tréninky na ledě, (tréninky mimo led dělá Míla Peca), spolupracuje se mi s nimi výborně, jsou to obyčejní kluci, kteří jsou velice otevření, chtějí se pořád zlepšovat a to je ten největší předpoklad být úspěšný. Nebojí se vyzkoušet nové věci a to se mi na nich líbí. Pro ostatní mladé hráče, kteří u nás trénují je to velká zkušenost, když vidí jak na sobě usilovně pracují v tréninku. Jsem rád, že si vybrali náš program v Telči a věřím, že společně uděláme výbornou práci.

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training