Moderní koncept VIDEOKNIHOVNY je na světě!

16.8.2014 byla spuštěna nová VIDEOKNIHOVNA HTA (www.htavideo.com), která uvítala návštěvníky nejdůležitější dovednostní kategorií v ledním hokeji - hokejovým bruslením! Hned od počátku se dlouho připravovaný projekt těší velkému zájmu nejen z oblasti rodičů a trenérů, ale i z řady klubů, které mají o spolupráci eminentní zájem.  

Proč vznikla VIDEOKNIHOVNA HTA (www.htavideo.com)?

JA4Myšlenka vzniku této videotéky vznikla přibližně před dvěmi lety, kdy jsme měli pravidelnou trenérskou schůzku před jedním z bruslařských campů HTA a podrobně jsme si vysvětlovali jednotlivá bruslařská cvičení, které jsem pečlivě připravil v kreslícím programu a těšil se jak vše hladce poběží ... Bohužel realita na ledě byla malinko jiná a já si při korekci na ledě uvědomil, že ani u trenérů nelze pečlivě připravenou dovenostní výuku pouze nakreslit a vysvětlit. Dnes již z mnohaleté praxe vím, že každý z trenérů má jinou představivost a uchopí teoreticky vysvětlený cvik malinko jinak, než byl myšlen. Pokud to přeženu "Stejný cvik - 10 různých trenérů - 10 různých variant :-)

Podruhé jsem si nutnost vytvoření této videotéky uvědomil, když mě na mé přednášce a připojené praxi na ledě, kde jsem demonstroval metodicky seřazené bruslařské cviky a několik trenérů oslovilo, zdali bych jim nemohl předat metodický seznam cviků. Avšak pouhé názvy, které jsem mnohdy převzal či si je pojmenoval sám, nikomu moc neříkaly. Právě tyto skutečnosti nás vedly k tomu, že jsme vytvořili novou HTA VIDEOKNIHOVNU, která je určena pro všechny, kteří mají o progres po dovednostní stránce zájem.

Co to obnáší postavit takovou VIDEOKNIHOVNU? 

kameraV minulosti jsme prezentovali a stále prezentujeme řadu inspirativních videí z tréninků projektu Hockey Talent Academy pro všechny zcela ZDARMA. Nová zpoplatněná část videoknihovny HTA však prezentuje jednotlivá videa odděleně a malinko v jiné kvalitě, což má pro uživatele daleko hodnotnější přínos. Angažovali jsme pro novou videotéku profesionální pracovníky pro natáčení i střih ze zkušenostmi z české celoplošné televize. Investovali jsme spoustu prostředků do hostigových služeb, provozu serveru, zabezpečení videí, zabezpečení databází, moderního a uživatelsky příjemného rozhraní. Celý systém funguje dle nejaktuánějších standardů a metodik pro bezproblémový chod na jakémkoli zařízení. Výrazně jsme investovali i do technického vybavení pro natáčení - kamera, světla, zvuk, střihový program a animace. Poměrně velké náklady jsou spojené i s natáčením a pronájmem ledové plochy a jejím nasvícení. Dle prvních reakcí však věřím, že uživatelé to ocení a nová VIDEOKNIHOVNA se jim stane nepostradatelným pomocníkem v tréninku.

Co získají návštěvníci, kteří se zaregistrují do VIDEOKNIHOVNY HTA?

DRILL1Začnu otázkou... Zkuste někomu vysvětlit bruslařské cvičení mimo led, nebo na dálku, grafickým znázorněním, nebo textem? Díky nové videoknihovně (www.htavideo.com), kde prezentujeme osmiletou praxí ověřené a efektivní cviky, které prošly  v projektu Hockey Talent Academy velkým vývojem je to snadné! Velkou zásluhu na tomto vývoji mají i profesionální hráči a trenéři, kteří se podíleli na  dovednostních campech a chtějí se podělit o své zkušenosti. Dnes se na programu v Hockey Talent Academy podílí 40 trenérů, kteří se aktivně účastní vývoje jednotlivých cviků, aby měli přínos nejen pro techniku, ale především hru samotnou. Některé cviky jsou blíže skandinávské škole, jiné spíše té zámořské. Zakládáme si však na tom, že velká část z nich vznikla v projektu Hockey Talent Academy. Řada hráčů touto metodikou prošla a díky ní mají vynikající dovednosti. Řada z nich se dostala do reprezentací jednotlivých zemí, dnes reprezentují v kategoriích U16, U17, U18.

Videa jsou prezentována v kvalitě HD READY, pohyb je demonstrován i ve zpomalených záběrech, jednotlivé cviky mají originální komentář. Zaváděcí cenu videí jsme pro začátek stanovili na nejnižší možnou mez, aby nám pokryla alespoň základní náklady na tvorbu instruktážního videa. Všichni, kteří nebudou s registrací otálet budou v počátku zvýhodněni! V první fázi jsme zveřejnili přes 100 videí v kategorii HOKEJOVÉ BRUSLENÍ (ICE HOCKEY SKATING). Pro každou kategorii jsme si stanovili termíny spuštění (PUCK CONTROL - 15.9.2014, ANGILING/BODY CONTACT - 15.10.2014, GAME COMBINATION 15.11.2014, SPECIAL CATHEGORY-15.12.2014, TRAINING ILLUSTRATION 15.1.2015, jedná se vždy o patnáctého v jednotlivých měsících. Můžete se v rámci videotéky těšit na oblíbenou speciální OFF-ICE sekci, kde Vám budeme dávat inspiraci do "DOMÁCÍHO TRÉNINKU"! Dle prvních ohlasů a Vašeho zájmu jsme si jisti, že jsme vydali správným směrem. Nová moderní videotéka pomůže hráčům, rodičům, trenérům, ale i celým klubům se orientovat v dnešním moderním způsobu výuky hokejových dovedností.

Jak se zaregistrovat a koupit si přístup do VIDEOKNIHOVNY HTA?

Postup je velice jednoduchý viz. popis níže, pokud budete s čímkoli potřebovat pomoci volejte 775 559 055

První kroky na www.htavideo.com:

  • Pro vstup do placené sekce se musíte nejdříve registrovat.
  • Po úspěšné registraci Vám budou zaslány na Váš e-mail přístupové údaje. Pokud Vám údaje nedorazí, zkontrolujte Váš SPAM nebo využijte možnost zaslání nového hesla.
  • Máte-li přístupové údaje, již se stačí jen v pravém postranním panelu pojmenovaném "Váš účet" přihlásit.
  • Po přihlášení se Vám v pravém postranním panelu zobrazí informace o Vašem účtu a informace o zakoupeném kreditu s možností ho dobít. Po přihlášení máte také možnosti si v této sekci změnit heslo na libovolné jiné

Dobití kreditu na www.htavideo.com

    • Po přihlášení v pravém postranním menu klikněte na Váš účet.
    • Ve spodní části vidíte Váš kredit a počet videí, které můžete ještě shlédnout.
    • Změníte-li rozbalovací menu u položky "Chci přikoupit" na požadované množství videí, ihned se Vám níže upraví cena za Vámi zvolené množství.
  • Výchozí měna je CZK, před objednáním si ji můžete u položky "Měna" změnit.
  • Objednávku potvrdíte stisknutím tlačítka "Koupit kredit". Následně budete přesměrováni na platební bránu PayPal, kde vidíte přehled Vaší objednávky a máte možnost ji uhradit platební kartou.
  • Po dokončení Vaší platby budete přesměrováni zpět na stránku Váš účet, kde již bude připsán příslušný počet kreditů

Přehled zakoupených videí na www.htavideo.com

  • Po přihlášení v pravém postranním panelu klikněte na Zakoupená videa, kde máte přehled všech již shlédnutých videí.

Na přehled zakoupených videí je možné se dostat také ze stránky Váš účet a to po kliknutí na tlačítko "Zakoupená videa"

Přeji všem příjemné sledování

PODPISJP

www.htavideo.com

 

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training