Informace k dovednostním campům HTA 2015!

Saturday, 18 April 2015

Chtějpp250l bych nejprve všechny příznivce Hockey Talent Academy pozdravit, doufám, že si všichni letošní pauzu bez hokeje užijete a věříme, že budete mít všichni plno elánu do nové sezóny, stejně tak, jako my.  Hockey Talent Academy urazila za svojí existenci velký kus cesty, myslím si, že by bylo zcela zbytečné vypisovat úspěchy. Poděkování patří všem - hráčům, rodičům, trenérům, organizačním pracovníkům, vzácným hostům, prostě všem příznivcům Hockey Talent Academy, kteří se jakkoli podílejí na chodu tak vyjímečného projektu jakým Hockey Talent Academy je. Existují však i vyjímky, které hrají každý rok "v jiném dresu", ale jak se říká "Vše špatné je pro něco dobré! nebo Co tě nezabije, to tě posílí! :-)" Dnes je díky Vašemu zájmu HTA pojmem nejen v České republice a Slovensku, ale i Itálii, Slovinsku, Rakousku, Německu a dalších zemích. Kdyby mi někdo řekl před rokem, že budeme atakovat na campu v Itálii hranici 100 přihlášených hráčů, měl bych ho za blázna. Je vidět, že pouze vytrvalá a poctivá práce je cestou k úspěchu...

Letošní nabídka výuk Hockey Talent Academy je opravdu pestrá a campy se rychle plní. U řady campů je několik posledních míst, některé jsou již plně obsazené! Pokud se chcete připravovat na sezónu s Hockey Talent Academy a do nové sezóny vkročit správnou nohou je třeba si pospíšit!


 

A proč zvolit Hockey Talent Academy:

HTA - stejný a rovný přístup ke všem hráčům! 

HTA - rotace trenérů ve výuce , působí na Vás v jedné hodině až 8 různých trenérů!

HTA - stejný icetime pro všechny hráče v SHL!

HTA - i rotace trenérů ve hře, kdy hráče vede více trenérů, podporuje rovný přístup 

HTA - povinná a pravidelná změna postů dává možnost všem!

HTA - přesné zaměření campů - víte co kupujete!

HTA - kvalitní a férové tréninkové prostředí pro všechny!


Zařadili jsme do nabídky řadu zcela nových výuk, uvidíte řadu nových pomůcek, cvičení, ale i trenérů a hostů. Velmi výraznou změnou projde i v minulé sezóně tolik úspěšná HTA SPEED LEAGUE. Můžete se těšit na v minulosti tolik sledované DRAFTY SHL, součástí SHL budou i přesilovky, oslabení. Jelikož zahajují hlavní dovednostní campy již v červnu, je třeba si připomenout pár základních informací.

Termíny campů 

CZECH

5.6. - 7.6. 2015 CESKÉ BUDEJOVICE THE BEST TECHNIQUE SKATING

12.6. - 14.6. 2015 KRAVARE THE BEST TECHNIQUE SKATING

19.6. - 21.6. 2015 PRAHA - LETNANY - LETNANY ELITE STICKHANDLING

26.6. - 28.6. 2015 CESKÉ BUDEJOVICE ACCELERATION & EXPLOSIVE SKATING

3.7. - 5.7. 2015 PRAHA - LETNANY HOCKEY SENSE

10.7. - 12.7. 2015 PRAHA - LETNANY SNIPER & HIGH LEVEL SCORING

17.7. - 19.7. 2015 CESKÉ BUDEJOVICE ONE vs. ONE SUPERSKILLS

 25.7. - 26.7. 2015 CESKÉ BUDEJOVICE ALL STARS TEST 

PROSPECTS CAMP U16, U17, U18 - pro starší talentované hráče

PROSPECTS CAMP 12 - 14.6.2015 - KRAVAŘE

PROSPECTS CAMP 03. - 05.7.2015 - LETŇANY

PROSPECTS CAMP 17. -19.7.2015-Č.BUDĚJOVICE

EUROPE 

17. - 19.4. THE BEST OF HTA Neumarkt - Egna

29. - 31.5. THE BEST TECHNIQUE SKATING Neumarkt - Egna

5. - 7.6. SNIPER & HIGH LEVEL SCORING Neumarkt - Egna

12. - 14.6.  ONE vs. ONE SUPER SKILLS Neumarkt - Egna

3. - 5.7. THE BEST TECHNIQUE SKATING Bled

31.7. - 2.8. ELITE STICKHANDLING Bled / Jesenice

14. - 16.8. ONE vs. ONE SUPER SKILLS Bled

Místo pořádání výuky

Pro letošní rok jsme vybrali haly s komfortním zázemím. Místo, kde se výuka pořádá ve vyznačeno jak v názvu, tak v popisu výuky v e-rezervaci. Přesné adresy sportovišť naleznete  na stránkách www.hockeytalent.cz záložka SPORTOVIŠTĚ

Platby

Campy HTA - Vícedenní výuka je splatná na dvě části a to záloha ve výši 30% z celkové ceny, doplatek pak vždy v den nástupu, v místě konání u prezentace jednorázově v hotovosti. Výše zálohy je vždy uvedena v popisu výuky. Jednodenní výuka je splatná vždy v den nástupu, v místě konání u prezentace jednorázově v hotovosti. Případné výjimky musí být předem dohodnuty a odsouhlaseny vedením Hockey Talent Academy. V případě, že jste se přihlásili těsně před konáním campu, domluvte se na platbě na místě bez zálohy na 775559066. Děkujeme. Stipendium je hráčům přiznáváno od prvního letošního campu!

Rozdělení do jednotlivých kursů

Přesné rozdělení do jednotlivých kursů je známo, až těsně před výukou a to minimálně 3 dny (vzhledem k nemocím, kolidacím, omluvenkám). V případě, že jsou vypsány 3 kursy, platí však pravidlo kurs č.1 je nejmladší a začíná, kurs č.3 nejstarší, vyjímku mohou tvořit pouze hráči ze stipendia, či věrnostního programu. Rozdělení je zasíláno e-mailem. V případě, že si nejste jisti, můžete se informovat na lince 775559066 

Prezence

Místo prezentace je vždy řádně vyznačeno. Prosíme všechny, aby se prezentovali před první vyučovací hodinou. V nutných případech pozdního příjezdu stačí pouze informovat "Prezenci" o příjezdu a vyřídit náležitosti později. Informace, zdali máme všechny hráče ve výuce je pro nás důležitá!   

Dresy

Pro letošní campy je oficiálním dresem Hockey Talent Academy TRENDS ve stylu NHL. Dres dostanete u prezentace je i s Vaším jménem a s číslem ročníku narození, velikosti stanovujeme automaticky dle ročníku narození.  Dres je v ceně campu. V případě, že máte zaplacenou zálohu, je vše v pořádku. V případě, že jste zálohu z nějakého důvodu nezaplatili, či nemohli zaplatit (pozdní přihlášení), stačí o tom informovat na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Dres Vám vyrobíme. 

Harmonogram 

Přesný harmonogram je zveřejněn minimálně 5 dní před  zahájením campu a je na internetových stránkách www.hockeytalent.cz. Harmonogram je na všech stadionech stejný a zašleme Vám ho společně s rozpisem kursů. 

Náplň campů

Co se týče náplně jednotlivých campů, stručně jsou popsány v e-rezervaci. Obsah všech campů Hockey Talent Academy je vytvářen dle nejmodernějších světových tréninkových metod. Do campů připravujeme celou řadu nových cvičení, zapojení moderních pomůcek i nových tréninkových metod. 

Trenéři Hockey Talent Academy

Právě tato část velmi odlišuje HTA od jiných hokejových škol, každým rokem se posouváme s kvalitou trenérů výše a nejinak tomu bude i letos. V letošních campech povedou hráče trenéři, kteří mají nejenom špičkové dovednosti, ale v mnoha případech jsou profesionálními hráči s extraligovými zkušenostmi! Zařadíme i špičkové zámořské dovednostní trenéry a specialisty se zkušenostmi z NHL! Trenéry budeme nasazovat dle zaměření campu! V naší hokejové škole na Vás působí během jednoho campu až 8 špičkových trenérů!

Speed liga - hra

SPEED LIGA / HRA není (ve většině případů) v termínech hlavních campů samostatě nabízena, neboť je pevnou součástí všech campů Hockey Talent Academy. Pro SPEED LEAGUE bude platit pravidlo, že každý hráč musí disponovat dvěma HTA dresy a to bílým (dostanete na campu) a modrým (půjčíte si od spoluhráče, zakoupíte přes e-rezervaci, či vyjímečně v začátku zapůjčíme).  Od září budou ve SPEED LIZE povinné stejné stulpny -  bílé HTA výběr ze dvou variant RETRO a DIGITAL (objednávky přes e-rezervaci). V případě, že se na HTA CAMP - HRU (po domluvě možno i na výuku) chcete přihlásit jako brankář, zvolte sekci PRO GÓLMANY 

Hosté campů Hockey Talent Academy

Jsme velice vděčni a hrdi na fakt, že program Hockey Talent Academy v minulosti ovlivnila řada špičkových hráčů NHL i řada osobností z profesionálního hokeje, kteří svými „příspěvky“ ve výuce HTA spoluvytváří nosnou kostru vzdělávacího dovednostního programu. I díky tomu je Hockey Talent Academy projektem, který se na tyto moderní trendy a problematiku zaměřuje a již několik let vkládá nové prvky do výuk mládeže a udává směr. Je detailně propracovaným programem, který dává možnost každému hráči - "jít si za svým snem" … Chtěli bychom všem, kteří se na tomto unikátním projektu jakkoli podíleli, poděkovat, neboť všichni jste přispěli ke zrození něčeho vyjímečného.

Ubytování a stravování

Pořadatel výuky organizuje a řídí pouze výukovou část na ledě a suchu, předmětem výuk Hockey Talent Academy není ani strava, ani ubytování a je plně v kompetenci rodičů. 

Broušení bruslí

Na všech campech Hockey Talent Academy je zajištěno vysoce kvalitní broušení bruslí švédskou automatickou bruskou PRO-SHARP za cenu 70Kč.

Věřím, že i tyto informace přispějí ke skvělému průběhu Vaší výuky v Hockey Talent Academy a za tým HTA mohu slíbit, že pro Vaši spokojenost uděláme vše... 

Se všemi se těším na viděnou na ledě 

PODPISJP

 

                        

 

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training