Hockey Talent Center - program pro brankáře!

Wednesday, 13 April 2016

Hockey Talent Academy přichází s propracovaným programem pro brankáře v Telči na kterém se bude podílet řada bývalých vynikajících brankářů a špičkových trenérů se zkušenostmi nejen z nejlepších světových lig, ale i NHL. Zájemci od nejmladších budou moci využít nejen bohatého programu brankářských campů, ale i individuální výuky pro efektivní progres každého jednotlivce.

4888 S Elwing 01a 20150729 632x302

Velkému zájmu se těší originální nabídka s níž přišel projekt Hockey Talent Center Telč a láká hráče nejen na špičkové tréninkové a herní podmínky, ale komplexně na studium, ubytování, stravu či regeneraci! Již na 70 hráčů projevilo zájem o studium v Hockey Talent Center Telč a 55 z nich si vyzkoušela komfortní podmínky na dni otevřených dveří 13.-14.2.2016, kdy zájemci absolvovali i společnou ukázkovou tréninkovou jednotku zdarma a společný oběd. Všichni se detailně seznámili s fungováním projektu HTC Telč, poznali zázemí hokejové haly, ale i školy se sportovním zaměřením. Přítomno bylo i kompletní vedení klubů, kteří mají o úzkou spolupráci s hokejovým centrem mládeže zájem. Tento zajímavý hokejový projekt, který navazuje na velmi dobře fungující projekt Hockey Talent Academy a nabízí bohatý celoroční program, dává velkou šanci všem talentovaným hráčům ve věku 14-18 let. 

Moderní škola klíčem k úspěchu!

HTC KONCEPT škola1280Projekt Hockey Talent Center klade od počátku důraz na vzdělání. Jedno z reklamních sloganů školy zní "CHYTRÝ HOKEJISTA" to si dal projekt za cíl nejen na ledě, ale i ve škole. Kdo se byl podívat na zázemí moderní školy, která vůbec poprvé otevře své brány sportovcům v oboru MANAGMENT SPORTU A TRENÉRSTVÍ musí souhlasit, krásný interiér, moderní interaktivní tabule poslední generace, tablety, výpočetní technika, nová sportovní hala, sportoviště. Na sestavení náplně výuky se podíleli odborníci v oblasti sportu s nejvyšším vzděláním, kteří se budou podílet i na samotné výuce. V brzké době se připravuje výrazná modernizace sportovního areálu, který je součástí školy. To jsou fakta, která staví mládežnický hokejový projekt v Telči do popředí. Zájemci o studium 1.ročníku Střední odborné školy budou mít výhodu a budou bráni přednostně, musí však podat přihlášky nejpozději do 15.3.2016. Stránky školy ZDE

HTC studiumweb3

Obr. Již brzy se bude moci nová škola se sportovním zaměřením Managment sportu a trenérství pochlubit zbrusu novým sportovním areálem. 

Nová hokejová hala s celoročním provozem!

HTC v ziměnovy1500

Nová hokejová hala se zázemím 10 šaten a moderní funkční posilovnou s celoročním provozem, dává detailně propracovanému programu pro rozvoj hráčů Hockey Talent Center nový rozměr. Hráči budou mít k dispozici hokejovou halu nejen v období sezóny, ale i mimo ní tak, aby mohli individuálně pracovat na svých dovednostech. K dispozici budou mít také kvalitní zpětnou vazbu z utkání prostřednictvím připraveného sestřihu z utkání videotrenérem. Samozřejmostí je velmi pěkné ubytování s trenérským dohledem a sportovní stravou po celý den. Velkou pozornost věnuje projekt i regeneraci, zdravotní péči o hráče, technickému vybavení a zázemí.

Funkční posilovna dle posledních světových trenů!

gatlinNová posilovna pro mladé hokejové naděje je vybavena dle posledních trendů, jejíž součástí jsou i světové novinky, které jsou nezbytným pilířem efektivního tréninku mladých hráčů. OFF- ICE příprava bude splňovat přísné nároky na individualizaci plánu rozvoje jednotlivých hráčů dle jejich potřeb.Hlavním úkolem kondičních specialistů je efektivně rozvíjet kondiční schopnosti jednotlivých hráčů. Kondiční specialista je přítomen i všem tréninkům na ledě a bude pečlivě anylyzovat kondiční efekt všech tréninkových jednotek na ledě s cílem je mimo led vhodně doplnit.  Program regenerace s dohledem fyzioterapeuta bude mít za cíl kompenzovat zátěž, posilovat ochablé svaly, protahovat zkrácené a namáhané svalové partie s cílem předcházet zraněním.  

woodwaySportovní strava, pitný režim 

stravaStrava je v dnešním sportu nedílnou součástí a výrazně podílí na sportovním výkonu. Víme s jakými problémy se potýkají mladí hráči ve stravování. Právě z tohoto důvodu věnujeme této oblasti velkou pozornost. Hráči mají k dispozici 5x denně zdravou a pestrou stravu zohledňující tréninkovou či zápasovou zátěž. Chceme, aby kvalitní strava byla nejen zdravá a splňovala nároky na živiny, ale aby i skvěle chutnala. Na stravě se bude podílet firma s dlouhodobými zkušenostmi v oblasti zdravého stravování.

food 

Formování osobnosti hráče - týmovost, charakter

LOGO ICE DRAGON final

Netajíme se tím, že chceme vyhovávat špičkové hráče a výrazné individuality, ale s výrazným akcentem na skutečnost, že lední hokej je kolektivní sport. Chceme vytvořit férové, příjemné, přátelské prostředí a zároveň působit i na charakterové vlastnosti hráče, aby uměl v budoucnosti zaujmout a přijmout svou roli v týmu.  

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training