Na FB byl odhalen záměr vytvořit klub ICE DRAGONS Telč, jenž vzdává hold pohádkové minulosti města a inspiroval se vizáží týmu NHL!

Monday, 26 October 2015

ICE DRAGONS Telc newV minulém týdnu proběhla na facebooku zajímavá diskuse v níž byl odhalen název nového klubu, který vznikne v pohádkovém městě Telči a inspiroval se zejména faktem, že právě v tomto městě se natáčela řada krásných pohádek . Nově vzniklý klub bude nabízet kvalitní konfrontaci v dorosteneckých kategoriích od 15 do 18 let a nabídne jim prostřednictvím Hockey Talent Center nadstandartní podmínky ve výuce, ubytování, ale i stravě. Více na www.htctelc.com. Symbolem klubu se stane drak, který je symbolem pohádek a právě drak proslavil pohádku Zdeňka Trošky Z pekla štěstí, která se v Telči natáčela. Klubové barvy se přímo nabízejí a bude v nich dominovat zelená, doplněná černou a bílou inspirovaná obdobným designem, kterým se prezentuje klub NHL Dallas Stars.

 

ICE DRAGONS Telc drápy2dragon mascot sprinting illustration mean tough looking sports 47308151"Když jsme uvažovali nad vznikem klubu, který by úzce spolupracoval s celoevropským projektem Hockey Talent Academy a centrem pro rozvoj hráčů v Telči - Hockey Talent Center, jehož program je určený všem a využívají jej hráči bez ohledu na klubovou příslušnost, napadla nás myšlenka vytvořit klub, který by byl spojený přímo s Telčí, plynule navazoval na aktivity místního klubu, vhodně je doplňoval a zároveň dával možnost hráčům pokračovat v dorosteneckých soutěžích. V brzké době představíme konečnou podobu loga, včetně obou variant dresů. Věříme, že se budou líbit. Těší nás velký zájem ze strany hráčů a rodičů, kteří se informují na "hokejové studium" v Telči, a proto připravujeme TRYOUTY pro ročníky 2001, 2002 a 2003, které proběhnou v prvních měsících nového roku 2016  " uvedl autor projektu Jaromír Pytlík 

Z pekla štěstí


Z pekla stesti 2

Read 10347 times

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training